QuietTouch
Global Mod
Bronzdan Hareketler.
İyi kötü tüm yorumlara açığım.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O Gnar O tam 9 RP gece yanlışlıkla 9 RP yapmışlar herkes almış.elon ne kadar düşük ki bu noob sana gelmiş adam op yahu vallahi op bide skin almazlarmı bu nooblar o dahada op
dereceli maç ve iki takımda da gnar var?Dereceli maçda bronz hareketler
ooooo karşim müfettiş getçıt yanında halt yemiş xd bizi kandırmaya utanmıyonmu deniz :s xs
dereceli maç ve iki takımda da gnar var?
https://www.maxigamerz.com/f513/league-legends-recorder-lol-replay-173043/hangi programla çekiyorsun la fps düşmesi felan veya ping artışı yaratıyormu
----------
bu arada canın fullken w açmak ÇOK MANTIKLI challenger felan düşünemez o kadar ileri bi hareket
Dereceli olmayabilir bir dakika programa bakiyim ne yazıyo.
dereceli maç ve iki takımda da gnar var?
Hadi sen git botlarla oynada nami de suya hapis tutturooooo karşim müfettiş getçıt yanında halt yemiş xd bizi kandırmaya utanmıyonmu deniz :s xs
Benim Jinx montage'yi attırmaBekle benden birazdan ahri montage gelecek
Jinx montage mi ? Montage miydi o
Benim Jinx montage'yi attırma
Jinx diye hatırlıyorum sadece jinx var.
Jinx montage mi ? Montage miydi o
allah seni napmasın nankör lanede 13 0 ayrıldık lan bendede 0 0 15 skor vardı neyin kafasındasın
Hadi sen git botlarla oynada nami de suya hapis tuttur
Sentius07 ekle yardım edebildiğim kadar yardım ederim.Banada ogretsene , 27 levelim ama rün - kabiliyet ayarlamadim..Anlamadığım için
kanka full ad rün diziyosun master yi alıyosun ve bir bakıyorsun teq atıyorsun böyle böyle challenger olucan yolun açık hadi inş probuilds.netden pro oyuncuların aldığı itemleri görebilirsin rün kabiliyet kolay işBanada ogretsene , 27 levelim ama rün - kabiliyet ayarlamadim..Anlamadığım için
elon ne kadar düşük ki bu noob sana gelmiş adam op yahu vallahi op bide skin almazlarmı bu nooblar o dahada op
bronza ne gerek var lan goldda bile bunlar dolu tr olm burası, geçen jinx geldi adam daymınd ya daymınd ilk w sonra e upladı diyorum malmısın birader o nasıl uplama şekli diyor sanane lan ben diamondum benden iyimi bilecen gold noobu yürü git hadi noob
aslında sırf bunlarla az eğlenmek için bronz 5 düşmeyi düşünüyorum.
kanki benim takımdaki adamlar tfde volibear-malphite dalsın ondan sonra huanpa baba tek atsın dimikanka full ad rün diziyosun master yi alıyosun ve bir bakıyorsun teq atıyorsun böyle böyle challenger olucan yolun açık hadi inş probuilds.netden pro oyuncuların aldığı itemleri görebilirsin rün kabiliyet kolay iş