Gloomy Woods
Daimi Üye
Arkadaşlar benim yaş 17.Şuan biriktirmiş olduğum 2 bin zorlasam 2,500 gibi bir para var.Uzun süredir motor bakıyorum.Bu paraya bir çok motor var fakat istediğim tarzda bulamıyorum.En geç 2 haftaya motor alacağım ve dış görünüş olarak harika bi motor buldum.Yani mat siyah rengi var ve chopper/cruiser tarzında.Biraz araştırdım önceden ''Keeway'' diye bi marka yapıyomuş bu motorları ve çok titreşim varmış.Sonra 2012 yılından sonrada ''Kuba'' maarkası üretmeye başlamış ilk olarak titreşimi ortadan kaldırmış ve bir kaç makyajla biraz daha koyu mat bi siyah renk yapıp satışa çıkarılmış.Motor çok az yakıyomuş vs.Şimdi demek istediğim sizce nasıldır bu motor?150 cc diyebilirsiniz fakat öyle hız meraklısı değilim.Chopper/cruiser tarzı olması da hoşuma gitti.Sizce nasıldır bu motor kullanan,bilen,gören duyan var mıdır?
Bir örnek vereyim mesela:
Kuba Superlight 150 2012 Model Chopper / Cruiser Motor Sahibinden ikinci el 2.500 TL - 132612039
Not:Burası motor forumu mu falan demeyin.Bu forumda baya uzun süredir vakit geçiriyorum.Kullanan arkadaşlar veya motordan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Bir örnek vereyim mesela:
Kuba Superlight 150 2012 Model Chopper / Cruiser Motor Sahibinden ikinci el 2.500 TL - 132612039
Not:Burası motor forumu mu falan demeyin.Bu forumda baya uzun süredir vakit geçiriyorum.Kullanan arkadaşlar veya motordan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.