Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde buldum uzaydan gelmiş gibi bir görünümü var ama çok sağlam ses veriyor be abiasıl o soruyu sana bizim sormamız lazım caner
aynen kanka ayarlar low fps 60 a bile sabitlenmiyor ping zaten 170+ hep bare kulaklığım iyi olsunda ses kasıyım xdBaya pahalı birşeye benziyor kırma la sakın lol de feedledikten sonra kırarsın falan
evde buldum uzaydan gelmiş gibi bir görünümü var ama çok sağlam ses veriyor be abi
ya çok pahalıysa satıcam zaten çok fena spor yapılıyor ama sağlam motivasyon veriyor bu kulaklık
görünüşe göre adamlar ses için baya bi yalıtım vs yapmışlar pahalı bi şeye benziyor
iyice gözümden düşmeye başladın caner fakirlik belirtileri seziyorum sendeevde buldum uzaydan gelmiş gibi bir görünümü var ama çok sağlam ses veriyor be abi
olm nedir ya 3 ay çalışırsın hepsini düzeltirsinde loldeki veletlerden zevk almıyorumki pcyi yükseltmek için uğraşayım
iyice gözümden düşmeye başladın caner fakirlik belirtileri seziyorum sende
Aynısından bendede var. Alman malıdır kendileri normal kulaklıklardan daha iyi ses verir.
olm nedir ya 3 ay çalışırsın hepsini düzeltirsinde loldeki veletlerden zevk almıyorumki pcyi yükseltmek için uğraşayım
----------
markasınıda yazaydın bi bakaydık
boost noobların işidir ayrıca lolu takan yok bro türkiyede hangi birşeyi ciddiye alıp yapabilirsin ki adamların hepsinden zeka fışkırıyor mübarek insanlarGel boost işine sende diyicemde sende bronzesun be kardeş
pc satış konularındaki fiyatlara nasıl laf attığını hatırlıyorum sus caner resmen fakir serzenişi yapıyorsunolm nedir ya 3 ay çalışırsın hepsini düzeltirsinde loldeki veletlerden zevk almıyorumki pcyi yükseltmek için uğraşayım
----------
markasınıda yazaydın bi bakaydık
pc satış konularındaki fiyatlara nasıl laf attığını hatırlıyorum sus caner resmen fakir serzenişi yapıyorsun
boost noobların işidir ayrıca lolu takan yok bro türkiyede hangi birşeyi ciddiye alıp yapabilirsin ki adamların hepsinden zeka fışkırıyor mübarek insanlar
Kulaklığın piyasa fiyatı 80 TL 2. el olduğu için 25'e sat
ben 3 bine yakın verdim rahatım masaüstünün kasasında wireless adaptörüne kadar varbi pc toplamaya kalktım 5,5 bin tuttu çok zenginsen sen al bize
Apple earpods markası caner konuyla alakalı bi yorum atiyim :d
kullandığın interneti saymıyorum bile avea edgeadamlar yapmış yav oyuna girdim her bi moku duyuyorsun ne ses kasardım la bunla csde