Kirbythelast
Aileden
son günlerde artan moderatör sorununa belki de benden dolayı 1 yenisi eklenecek. şu forumda ne zamandan beri duruyorum, 2. uyarımı puanımı şimdi almış bulunuyorum! Eski zamanlardan yanlış hatırlamıyorum Gravitiy yüzünden kaç kişi bundan dolayı canı yandı ama arkadaş asla durmuyor ! konuya mesaj yazmıştım. ne dini kötüleme ne de dine laf atma vardı. Ki dini bilgimizi bu forumda neden paylaşamıyoruz ?! Bu forum din düşmanlarının forumu mu ?! ateislere yazdığım mesajda bir hakaret veya diğer dinlere bir aşağılama var mı ?! bu ne demek ya!! zamanında mod. (silkroadmax) azken hiç böyle sorun yoktu. Sorsam şimdi kaç yaşında bu adamlar diye 18-19! tamam yaş akılda değil başta dır da bu da çocuk oyuncağı oldu! çöpe gitmiş bir konu, daha önce hiç uyarı almadığım ( 1 yıldan fazla) uyarı da yapılmadan direk ceza puanı! böyle saçma iş olmaz arkadaş! Madem öyle, mod. olan egosunu böyle tatmin edecek yeter artık! büyük ihtimal bu konu 15 dk çöp olur ve belki bana da ban gelir ama yeter artık YETER!
alın ceza sebebim. Eğer bundan dolayı ban varsa; bu arkadaş kesinlikle burada din veya dini günlerle ilgili bir şey YAZMAYACAK!
edit: din ile ilgili mesaj atmak yasak ise; bayram, kandil mesajları da yasak olmalı ?
edit 2: madem yasak din ile ilgili yorum atmak, konu açmak; buyur; senin de mod. gitmesi gerekiyor ? forum kurallarını ihlalden ?
https://www.maxigamerz.com/f224/mirac-kandiliniz-mubarek-olsun-215117/#post2246874
sonuçta; sende dini kötülememişsin bende ve ikimizin yaptığı da aynı ?
alın ceza sebebim. Eğer bundan dolayı ban varsa; bu arkadaş kesinlikle burada din veya dini günlerle ilgili bir şey YAZMAYACAK!
edit: din ile ilgili mesaj atmak yasak ise; bayram, kandil mesajları da yasak olmalı ?
edit 2: madem yasak din ile ilgili yorum atmak, konu açmak; buyur; senin de mod. gitmesi gerekiyor ? forum kurallarını ihlalden ?
https://www.maxigamerz.com/f224/mirac-kandiliniz-mubarek-olsun-215117/#post2246874
sonuçta; sende dini kötülememişsin bende ve ikimizin yaptığı da aynı ?
Son düzenleme: