Evde eski CD arşivlerimi karıştırırken karşıma çıktı vay be :fire
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan balkona çıktım siğara yakıyorum o eski günlerin üzüntüsüne
Okul hayatımın bitmesinin nedenidir ZSZC. Benim için şimdilerde pişmanlık olsa bile eskiden çok eğlendiğimi hatırlarım. YouTube'da videolarım hala duruyor. ZSZC PoLeMiCk dendiği zaman millet irkilirdi. Çok güzel günlerdi.
Gönül isterdi ki o heyecan o eğlence şimdi olsa ama hepimiz biliyoruz ki artık geçti sadece eskilere bakmakla yetinebilir ne üzücü
Lowen112 bilen bilir
Senin her yeni açılan swde nickin zaten bide ilk savaştan sonra yeni server tabi
piyasadaki serverlar bizi bu yola sürükledi eskiler bilir zszc'de bi ben bi şevko vardık ilk 105 ben olmustum zszc'de evimde bilgisayar yoktu ozamanlar internet cafelerde sürünüyoduk gm her level atladıgımda yanıma bot mobları atiyodu hatta 105 oldugumda gm yanına çekmişti botmu kullanıyosun diye he bide ilk sos spearı ben almıştım ve şevkonun krallık tahtınıda ben almıstım
piyasadaki serverlar bizi bu yola sürükledi eskiler bilir zszc'de bi ben bi şevko vardık ilk 105 ben olmustum zszc'de evimde bilgisayar yoktu ozamanlar internet cafelerde sürünüyoduk gm her level atladıgımda yanıma bot mobları atiyodu hatta 105 oldugumda gm yanına çekmişti botmu kullanıyosun diye he bide ilk sos spearı ben almıştım ve şevkonun krallık tahtınıda ben almıstım
Evi yakmayın ha pis keşler sizi
Sonrada yakmayalım diyorsunuz arkadaş :agla
- - - Güncellendi - - -
Sen ECSRO oynamadın mı be adam ? Tolga olsun diğer forumdakilerin hepsi vardı sen yoktun bak hatırladım
Ne işim olur, Silkroad eziklerin oyunu siz eziksiniz ben değilim
Bir ara iSRO oynadım azıcık başka hiç bir serverda oynamadım ^^