TheDeveloper
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 18 Kas 2012
- Puanı
- 2
Selam olsun dostlar. Ben Burak. Youtube kanalımda popüler olan oyunlardan ve benim sevdiğim oyunlardan aldığım videoları paylaşıyorum. Yalnızca video paylaşımı değil ayrıca oyun çekilişleri de oluyor size katılıp birbirinden güzel oyunlar kazanabilirsiniz ! Çok uzatmadan videolara geçelim.
Bölüm 1
Açıklama
Merhaba arkadaşlar ilk gece hayatta kalmayı gösterdim bu video'da küçük bir kulübe yaptım survival bundan devam edeceğim.
Bölüm 2
Açıklama
Merhaba Arkadaşlar ! Yeni survival bölümü ile karşınızdayım bu bölümde madene indik,dungeon bulduk,creeper'lar ile uğraştık,sınırsız su kaynağı yaptık,yün topladık...İyi Seyirler.
Bölüm 3
Açıklama
Merhaba Arkadaşlar ! Yeni Bölümde madene inip güzel madenler çıkardık,zombileri öldürdük,creeper'lar ile yine uğraştık ,evi genişlettik....
İyi Seyirler !
Bölüm 4
Açıklama
Merhaba Arkadaşlar ! Yeni Bölümde madende uğraştık biraz,enderman bulduk,zombileri öldürdük,ağaç ev girişimleri.,tarla yaptık,ray döşedik....İyi Seyirler !
Texture Pack:Soartex Fanver
Bölüm 5 - Elmas Bulma Yöntemi
Açıklama
Merhaba Arkadaşlar ! Bugün Minecraft'ta nasıl elmas bulabileceğinizi anlattık,balık tuttuk,kediyi evcilleştirmeye çalışırken uzun bir mücadele oldu ,ağaç evi gösterdik...Sezon Finali oldu bu bölüm arkadaşlar Minecraft 2-3 gün sonra yine Survival bölümleri devam edecek.
Bölüm 6 - Otomatik Hasat Sistemi
Açıklama
[480P Ayarında İzleyin !]Merhaba Arkadaşlar ! Uzun bir aradan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi 2 bölüm creative çekeceğim demiştim.Bu bölümde Otomatik Hasat Sisteminin nasıl yapıldığını anlattım yeni bölümde Redstone ilgili düzenekler gelecek ardından survival kaldığım yerden devam ediyorum.
Bölüm 7 - Nether'da Maceralar
Açıklama
Uzun zamandır bölüm koymuyordum arkadaşlar özür dilerim nedenini videoda açıkladım. İyi seyirler
Bölüm 8 - Modern Mimari
Açıklama
Modern Ev yarışması başladı !
Bölüm 9 - Its Better Together 1
Açıklama
Yiğit ile birlikte oynayacağız bundan sonra.İyi seyirler.
Bölüm 10 - Büyü Masası ve Enderman
Açıklama
Büyü masasını kurcaladık bugün onun dışında değişik olaylarda oldu. Hadi iyi seyirler.
Bölüm 11 - Its Better Together 2
Açıklama
Enteresan olayların bol bol olduğu bir bölüm iyi seyirler.
Bölüm 12 - AA AA Zehirlendim, Zehirlendim.
Açıklama
Kameralı sisteme geçtim arkadaşlar artık benide göreceksiniz. Audocity sesimi kayıt etmemiş bu yüzden kameranın seslerini kullandım bir daha öyle olmayacak. İyi seyirler
Bölüm 13 - Wither Skeleton Peşinde
Açıklama
Selamlar Dostlar ! Uzum zamandır bölüm gelmiyordu sonunda geldi. Genel olarak bilgilendirme bölümü oldu diyebiliriz daha ekşın olan bölümler önümüzdeki günlerde artık hadi iyi seyirler.
Bölüm 14 - Nerde bu nether fortress?
Açıklama
Nether'a yerleşip Nether Fortress arayışında girdim laakin bir türlü bulamadım :C İyi Seyirler !
[video=youtube;-2j3uytYFpc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-2j3uytYFpc[/video]
Bölüm 15 - Banyo Yapımı Ve Pistonlu Sinema Kamerası
Açıklama
Minecraft'da hep sorduğunuz banyonun yapımı ve sinemanın içinde ki kamera hadi iyi seyirler. Abone olmayı unutmayın dostlar !
Moderatörün son düzenlenenleri: