acil123
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 28 Eyl 2014
- Puanı
- 0
Ovh de bulunan bütün sunucularınızın hemen yedeklerini almanız gerekmektedir.
Hepsi teker teker suspend edilmektedir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silkroada özel bir şey mi bu ?Ovh de bulunan bütün sunucularınızın hemen yedeklerini almanız gerekmektedir.
Geçti o iş cornAlınsın askıya kalmasın ortalıkta private server.İsro eski haline geri döner belki.
Silkroada özel bir şey mi bu ?
Turkcell T11 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[/B][/COLOR][/FONT]
Sakamisin ? Neden ovh sunuculari kural disi bisey olmadan suspend etsin ? Ben silkroad dosyalarini kullananlari suspend ediyor sandim o yuzden oyle yazdim.Beyler siz ovh diyince aklınıza silkroad knight online private server vs geliyorsa bu konudan bence çıkın,ben sizler için bu konuyu açmadım yüzlerce yedeği olan,reseller, olan bilişim sahibi olan ve binlerce sitesi olan insanlar biran önce yedeklerini almaları için açtım.
Sizler gidin üniverstenize falan çalışın.
Panpa sana alintilamiycaktim yanlskla sana yazdim ☺
Vsro sunucuları %90 olarak ovh oluyor ya o yüzden dedim.
Sakamisin ? Neden ovh sunuculari kural disi bisey olmadan suspend etsin ? Ben silkroad dosyalarini kullananlari suspend ediyor sandim o yuzden oyle yazdim.
Tabi dostum sende haklısın.
Benim ovh 'de bir makinanın bütün hard diskler silindi bu yüzden 7 sunucu ve içerisindeki silkroad serverlar düştü. Hâla adamlara laf anlatmaya uğraşıyorum zaten tek başıma pazarlıyordum küçük bir işletmeyken battım
Yaptığım geri ödemeler yaklaşık 1400 TL civarı. Ve makina 2 aydır kapalı bu arada hâla açılmadı.
Bu arada siz üniversitenize çalışın kısmı ilk olarak güzel tespit ikinci olarak cevap hakkı doğdu ben çalıştım ve kazandım. Bu işlere de ara vermedim yani kimsenin üniversiteye çalışmak için buradan çıkması biyerlere kaybolması gerekmiyor