Captain Meta
Aileden
Bir diğeri ise;
Sizce türkiyede yapılsa ne olurdu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk videoda 1:15'de sevgilisinin öpmesine izin veriyor? Hmm, çok ilginç. ispis
Bizim burda öyle bir pankart açsan, esnaf linç eder.Öptükten sonraki adamın tepkisine bakar mısın Akşam akşam iyi güldüm
bu harbi iyiyditürkiyede çaresizim dokun bana yazman daha mantıklı
Türkiye'de inançlar ve kısıtlanmışlıklar yüzünden böyle bir olay gerçekleşmez. Gerçekleşirse bile 3-5 kişi ancak. Aslında şöyle bir düşünsenize. Bunu yapan bir kız var ve siz bunu gördünüz. Gidip öpmezmisiniz? Ben öperim. Kızlarda aynı şekildedir. Emin olun onlar erkeklerden daha fazla ayrıntıcı ve takıntılıdırlar. Ama işte, bizim ülkemizin dini inancı gereği ve kısıtlanmışlıklar yüzünden olmaz. Olmaması kat kat daha iyi. Tamamen yoldan çıkmışlık bu bana göre.
Türkiye'de inançlar ve kısıtlanmışlıklar yüzünden böyle bir olay gerçekleşmez. Gerçekleşirse bile 3-5 kişi ancak. Aslında şöyle bir düşünsenize. Bunu yapan bir kız var ve siz bunu gördünüz. Gidip öpmezmisiniz? Ben öperim. Kızlarda aynı şekildedir. Emin olun onlar erkeklerden daha fazla ayrıntıcı ve takıntılıdırlar. Ama işte, bizim ülkemizin dini inancı gereği ve kısıtlanmışlıklar yüzünden olmaz. Olmaması kat kat daha iyi. Tamamen yoldan çıkmışlık bu bana göre.
Eminönü, istiklal caddesi çok uygun yer bence. birde ingilizce yazmak lazım türkçesi biraz zor gibi yabancılar öper geçer türklerde anlamadığı için direk geçer
Tamam çoğumuz Müslümanız ama Müslümanlıktan önce Türküz Türk kanı var misal; İslamiyetten önce ki Türklerde kadın ve erkeğin aynı çadırda kalması yasaktı veya zina yapmanın cezası ölümdü.Türkiye'de inançlar ve kısıtlanmışlıklar yüzünden böyle bir olay gerçekleşmez. Gerçekleşirse bile 3-5 kişi ancak. Aslında şöyle bir düşünsenize. Bunu yapan bir kız var ve siz bunu gördünüz. Gidip öpmezmisiniz? Ben öperim. Kızlarda aynı şekildedir. Emin olun onlar erkeklerden daha fazla ayrıntıcı ve takıntılıdırlar. Ama işte, bizim ülkemizin dini inancı gereği ve kısıtlanmışlıklar yüzünden olmaz. Olmaması kat kat daha iyi. Tamamen yoldan çıkmışlık bu bana göre.