Arthas Menethil
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Kas 2010
- Puanı
- 0
Bu da benden bi ss umarım beğenmişsinizdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyun çok güzelde bi o kadar çok büyük öğrenmek 1-2yılımı alır herhalde bide paralı
Warior açmanı tavsiye ederim.Bu char ne oluyo ve char açarsak hangi build ve ırktan açmamızı önerirsin
Oyun güzel olabilir size göre fakat bana göre çok kötü grafikli bir silkroad grafikleri ile karşılaştırırsanız berbat ötesi
Neye göre bu sonuca vardın acaba ? World of Warcraft'ın arayüzü, grafikleri, oynanışı Silkroad'a bin basar üstüne soğuk su içirir. Hayatında kaç kere wow oynadın ? Ya da şöyle sorayım; world of warcraft'ın ne olduğu hakkında bilgin var mı? He bi de yaş aralığın 10-15 arası sanırım. Yazılarından bunu anladım ben...
Ben Silkroad da oynadım wow da oynadım ve bunu söylüyorum. Onun mesajına göre sence hayatında wow hakkında kaç yazı okumuş. Bak kaç kere oynamıştır bile demiyorum... Metin2 oynayan bazı elemanlarda da aynı bu kafa var. Geçen Metin2 hastası birine wow'u gösterdim, ertesi gün Metin2'yi bıraktı paralı serverda wow'a başladı. Anladın umarım dediklerimi...Yavaş şampiyon herkesin zevkleri farklıdır,böyle düşün bide.Ben hem sro hem wow oynuyorum,bana göre de Wow daha güzel,ama o adam öyle düşünüyo bişey diyemezsin.
Ben Silkroad da oynadım wow da oynadım ve bunu söylüyorum. Onun mesajına göre sence hayatında wow hakkında kaç yazı okumuş. Bak kaç kere oynamıştır bile demiyorum... Metin2 oynayan bazı elemanlarda da aynı bu kafa var. Geçen Metin2 hastası birine wow'u gösterdim, ertesi gün Metin2'yi bıraktı paralı serverda wow'a başladı. Anladın umarım dediklerimi...
Bende Metin2 Oynuyorum bendedemi aynı kafa var şimdi
Bu arada wow'un grafikleri silkroada bin basar buna katılıyorum
Metin2 oynayan bazı elemanlarda da aynı bu kafa var.
Mesajı bir daha okumanı tavsiye ederim.