Odessa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Eyl 2013
- Puanı
- 34
büyük bir firmada bilgi işlemde stajer olarak işe başladım sorumun şu ki başımdaki 2 tane mühendis var notumu vercek olan oldukça aksi bir tip bana gelir gelmez bir ton ayar çekti bilgisayar bakımları senden sorumlu format işleriyle sen uraşıcaksın bir lafı tekrar tekrar anlatmıcam 1 kerede anladın anladın almassan 2.yi sormayı düşünme bile ben arkamı döndüğümde işleri kontrol edebilcek birisini arıyoruz verdiğim işin normal süresinden 5 dakika fazlasını kabul etmem veririm notunu dedi neyse lafı fazla uzatmayım pazartesi 3 tane laptop gelcek formatlanmaya programların isimleri alınacak tamam kurulucak oda tamam disk yedekleri alıncak oda tamam yazıcılar tanıtılcak oda tamamda driverların herhangibir yedeği diski yokmuş tek tek el ile bulacaksın dendi bana okulda cracklenmiş bir programla dogrudan yedeklerini aldırıyolardı setup olarak otomatik kuruluyodu driverlar bu programı kullanabilirmiyim dediğimde saçmalama herhangibir yardımcı program kullanamassın heleki cracklenmiş program kesinlikle kullanamassın cezası çok büyük altından kalkamassın dediler gerçekten gözüm korktu açıkcası ben nasıl bulucam bu driverları 1 laptop için 1 saate yakın bir zaman vericem dendi diskle kurarken bile 15 dakikada kuruluyo ben bunları tek tek nasıl bulucam yardımınız lazım cidden büyük sıkıntıdayım