Kürşad
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 13 Ocak 2011
- Puanı
- 186
26 Ocak tarihli yeni Clash of Clans güncellemesiyle birlikte gelenleri sizlerle paylaşıyorum. Yukarı da özeti var, aşağıda biraz da yorumlayarak sizlere açıklamak istedim.
Supercell ekibinin getirdiği yeni güncellemeyle birlikte eğer çok oyunculu savaşları 5 yıldızla bitirirsek, ekstra bonus ganimet kazanacağız.
Üst kademe liglerde ganimetin azlığından şikayet ediliyordu, buna çözüm olarak bonusların arttırıldığı söyleniyor. Yıldız bonustan kazandığımız ganimeti hazine güvende tutacak.
Bir diğer bonus elde etme yolumuz daha var; ganimet arabası;
Her savunma savaşı sonunda köyümüzde çıkacak. Bize yapılacak diğer bir saldırıya kadar bulup onarmamız gerekiyor, aksi taktirde yok oluyor. Ganimet arabasındaki ganimeti topladığımızda kaybettiğimiz ganimetin bir kısmını geri kazanacağız, fakat oranı tam olarak net değil.
Klan kalesine hazine eklenmiş fakat eskiden klan kalesinin savaş ganimetini tuttuğu deponun sadece ismi değiştirilmiş. Hazine'nin kapasitesini arttırmak için Klan Avantalarından Belediye Binasını yükseltmemiz gerekiyor.
Ve yeni gelen güncellemeyle birlikte bir kaç dengeleme yapılmış;
Taktik avcı uçağı ağır silahı artık Golem ve bölündükten sonra çıkan küçük Golemlere 3 kat fazla hasar veriyor ki bu çok önemli bir nokta.
2. Hava savunması artık 6. seviye belediye binasından itibaren açılıyor. Diğer 3. Hava savunması ise 7. belediye binasında açılıyor.
Güncelleme hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum, iyi eğlenceler!