sen coğrafyayı benim alanımmı sandın ben ticaret lisesi mezunuyum lys coğrafyası görmedim ygs ye hazırlanmıştım sadece lys ye tecrübe olsun diye girdim oturup 1 saat bile çalışmadığım lys coğrafyasından 17 doğru yapmıştım 24 soruda benim şartlarımda benim gibi hiç çalışmadan girmen imkansız çünkü meslek liselerinde verilmeyen kültür dersleri eğitimi insanı türkçe matematik coğrafya gibi şeylere tamamiyle fransız bırakıyor.İlk girişte meslek lisesi olmama rağmen alanımım(muhasebe-iktisat) 4 yıllığını kazanıp 0 bilgi ve 0 çalışma ile keyfine girdiğim coğrafyada dahi Eşit ağırlıkçıların çoğunu + sözelcileri geçmiş bulunmaktayım 22 yaşında da lisans mezunu olabilecek kadar kapasitemi ispatlayabildim.
Kpss test içeriklerini araştırman gerekiyor daha o sınavın ne olduğunu bile bilmiyorsun... Dur tahmin edeyim üniversite 1.sınıf yada 2.sınıfsın muhtemelen daha çok 1.sınıf gibi.Dünya coğrafyası + jeolojik devirler benim alanım değil tamamiyle 1-2 saatlik bilgi ile cevaplayabiliyorum soruları ki çoğu da doğrudur o 7 sorunun