Iyethshar
Aileden
Üyeliğimi açıyorum,oyuna giriyorum logine bastığımda ban yemiş oluyor ?
4-5 tane üyelik açtım hepsi ban yedi nedir bunun sebebi?
4-5 tane üyelik açtım hepsi ban yedi nedir bunun sebebi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
combat armsı napıcan la hack dolu oyun
baya araştırdım sırf senin için bak her ne olursa olsun hayatında bumblebee yani yaban arısı anlamına gelen nick kullanmışlarsa direk IP BAN SINIRSIZ ASLA AÇILAMAZ yazıyor geçmiş olsun combat armsı napıcan la hack dolu oyun
Eğer kullandığınız bilgisayarda başka bir hesap ile hack kullanıldı ve anlaşıldı ise IP ban atmış olabilirler
vay amcaya bak sen
----------
Ben en son 2010'da falan oynadım bu oyunu,şimdi ne kadar üyelik alırsam alayım hepsi anında banlanıyor... Ne yapıcam şimdi?
Ben en son 2010'da falan oynadım bu oyunu,şimdi ne kadar üyelik alırsam alayım hepsi anında banlanıyor... Ne yapıcam şimdi?
Sanırım ıp adresiniz sabit, mecburen ıp adresinizi değiştirmek zorundasınız bunun başka çözümü yok
Ama 2010 da farklı netim var şimdi farklı ?
Ama 2010 da farklı netim var şimdi farklı ?
IP ile alakası yok bendede oluyordu pcye format attım sanırsam combat arms IP ban atacağına bilgisayara birşey yüklüyor onla taniyor bir adres gibi tam bilmiyorum ama böyle birşey.
Netten baktım Mac adresi değişmek gerekiyormuş fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.W7 mac adresi değiştirme bilen var mı ?
Dediğin gibi ekran kartıyla ilgili bir şey yapıyorlar oradan tanıyorlar...