Light Yagami
Aileden
Adım 1
İndirme Sayfasına tıklayın. İndirmek için bir sunucu seçiniz ve clienti indirmeye başlatmak için Sunucu butonuna tıklayın.
Adım 2
Eğer bir indirme pop-up'u çıkarsa , programı geçici sistem dosyaları adlı klasörden çalıştırmak isterseniz Çalıştıra tıklayın veya yükleme dosyasını sonraki kullanımlar için saklamak istiyorsanız Kaydet'e tıklayın.
Adım 3A
İndirme işlemi biter bitmez , program yüklemeye başlayacaktır.
Adım 2 'de Kaydet'e tıkladıysanız o zaman kaydettiğiniz dizinde bulunan Cross Fire yükleyici ikonuna çift tıklamanız gerekicektir.
Adım 3B
Vista işletim sistemi kullanmakta iseniz, nerden geldiği bilinmeyen bir programı çalıştırıp çalıştırmak istemediğinizi soran bir güvenlik mesajı çıkabilir. Yüklemeye devam etmek için İzin Ver 'e tıklayın.
Adım 4
Yükleme penceresi açılacak. Devam etmek için Next'e tıklayın.
Adım 3A
İndirme işlemi biter bitmez , program yüklemeye başlayacaktır.
Adım 2 'de Kaydet'e tıkladıysanız o zaman kaydettiğiniz dizinde bulunan Cross Fire yükleyici ikonuna çift tıklamanız gerekicektir.
Adım 3B
Vista işletim sistemi kullanmakta iseniz, nerden geldiği bilinmeyen bir programı çalıştırıp çalıştırmak istemediğinizi soran bir güvenlik mesajı çıkabilir. Yüklemeye devam etmek için İzin Ver 'e tıklayın.
Adım 4
Yükleme penceresi açılacak. Devam etmek için Next'e tıklayın.
Adım 5
Kullanıcı sözleşmesini okuyup kabul ettikten sonra , devam etmek için Next'e basabilirsiniz.
Adım 6
Cross Fire 'nin yükleneceği dosya uzantısını doğrulayın veya kendi klasörünüzü seçin. Yaptıktan sonra devam etmek için Next'e tıklayın.
Adım 7
Cross Fire kısayolunun nerede oluşturulacağını seçiniz.
Adım 8
Bu kısayolları sisteminizde var olmasını istiyorsanız Desktop icon ve Quick Launch icon seçeneklerini seçiniz.
Adım 9
Yüklemeye başlamak için herşeyin hazır olduğundan emin olun .
Adım 10
Yükleniyor , lütfen bekleyin. Tamamlanması birkaç dakika sürebilir.
Adım 11
Yükleme işlemi biter bitmez ,yükleme penceresini kapatmak için Finish'e basabilirsiniz.
Adım 12
Masaüstü veya başlat menüsüne koymayı tercih edebileceğiniz çeşitli başlatma ikonları ile oyunu başlatabilirsiniz.
İyi Oyunlar
Kaynak: Cross Fire
Çeviri: Light Yagami
Son düzenleme: