Yaz Aylarına Girmekle Beraber CSronun Nimeti FSV i Duyan Herkes Oyuna Başlıyor İşde Size CSRO Ultra Rehber ...
Csro Nedir?
Csro Çinlilerin Yapmış Olduğu Offical Bi Silkroaddır . Rateleri ;
Exp : x1
Sp : x1
Drop : x1 (İsronun Aynısı Diyebiliriz)
İsroya Göre Az Geriden Gitmektedir . -12 DG- Yoktur Bizde Bekliyoruz .
Division 1 , Division 2 Olarak 2 Sunucu Vardır. Account Alma
Üyelik Alımı
http://passport.srocn.com/np/index.asp
Cid Nedir?
Cid Çinlilerin Bizim Tabirimizle Kimlik Numarasıdır. Bn Çinlimiyim Nasıl Bulcam Bu Numarayı Derseniz CİD Tıklıyoruz
İndirip Rardan Çıkarıyoruz . Virüs Diyebilir Anti Vürüs programını Devre Dışı Bırakın Sonra Açıp
Herhangi Tarih Seçin
Bu Numarayı Alıp Kayıt Olurken CİD Bölümüne Yapıştırın.
Kayıt Olduk Nasıl İndircez Derseniz Aşağıya Doğru İnin Rarla Uğraşmayın Full Client İndirip İsro Gibi Kurun.
Tek Link : Full Client
Yapamam Derseniz Rar İndirin Kırık Olabilir Tavsiye Etmem.
Rarlar İçin ;
https://www.maxigamerz.com/f371/csro-download-full-1165alternatif-linkler-1165-1193-anlatim-148120/
Antibiotic Teşekkürler
Division 1 ve Division 2
Antibiotic ' den Alıntıdır .
İşaretli Olanlar Türklerin Yoğun Oldukları Swlardır . Pembe İşaretli Olan Boş Swdır Unique İçin Bire Bir Fakat Ortam Yoktur Ben Full Clienti veya Rarı İndirdim Ama Bu Client Geride Kaldı ? Diyorsanız ; BURDA Kİ Konuya Bakmanız Yeter
FSV Nedir , Neye Yarar ?
Arkadaşlar FSV (FlagShip Vip) 60 Tl lik bir bottur ve Kasmada Büyük Rol Oynar .Mesela 1 Mobdan Size 0.10 Exp Geldi
FSV deninen Bu Bot Bu Expin 3.3 Katını Kendine Kaydeder.Bu Böle Böle Birikir Limiti Dolana Kadar Birikir. Limiti ise 200 Milyon Expdir . 1 Günde Max 200 Milyon Biriktirir. Çok Sevdim Nasıl İndircem Diyorsanız Aşağıya Bakın ..
Flagship (VİP Bot )
Peki Kardeşim Ben Bu Oyunda Bota Para Vermem Diyorsanız Butterfly Adında Süper Bir İcad Vardır.
Spoileri Açmanız Yeter.
ButterFly (Parasız Bot)
Ben Oyuna Girdim Ama Oyun Lagdan Oynanmıyomu Diyorsunuz ? Aşağıya Devam Edin
Spoili Açıp Konuyu Uygulamanız Yeter.
Ben Charımı Kastığım Charımın Mailini Değiştircem ? Charımın İD sini Unuttum ? Şifremi Değiştircem ? Diyorsanız Devam
Şifre değiştirme
?·?(SilkRoad Online)??? - ? - ?
E-Mail Değiştirme
?·?
Unutulan Password'ü E-Mail'e Gönderme
?·?(SilkRoad Online)??? - ? - ?
Faks İle Şifre Alma
?·?
Resimler Ve Son Kısım CryClon dan Alıntıdır Gerisi Benimdir İşime Yaradı Diyorsan Teşekkür Butonu Elinden Öper
Takıldığınız Yer Olursa , Hata Alırsanız Konunun Altına yada Ö.m Atabilirsiniz
Son düzenleme: