Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uydu net nasıl hikayedir yıllardır uydunet kullanırım şu güne kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım arıza veriyorsun 1 saat sonra gelip arızayı giriyorlar 20 mbit paketim var 2.5 ile dosya indiriyorum en ufak bir kopma sorunu kendi alt yapıları var gayet temiz bir internet sağlayıcıFiber varsa superonline yoksa ttnet kalın dsmart birinet uydunet bunlar hikaye.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
uydu net nasıl hikayedir yıllardır uydunet kullanırım şu güne kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım arıza veriyorsun 1 saat sonra gelip arızayı giriyorlar 20 mbit paketim var 2.5 ile dosya indiriyorum en ufak bir kopma sorunu kendi alt yapıları var gayet temiz bir internet sağlayıcı
Nasıl yok ya turk telekom ile turksat 1990lı yıllarda tek çatı altında olup sonradan ayrılarak farklı yönlere yönelen iki kurum.Uydu net turksat alt yapısı ile turksat tarafından sağlanan bir internet.
Ttnet superonline başkasını tanımam. Diğer hepsi ttnet altyapısı kullanıyor kendi altyapıları yok.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi