IMLEGEND
Aileden
Merhaba ,
Skylab'tan sevkiyat yaptığınızda tekrardan Sevkiyat Modülü'nü açarak 1 adet video izleyerek sevkiyat süresini kısaltabilirsiniz.
1. Adım :
Skylab'a girip Sevkiyat Modülünü açıp yollamak istediğiniz hammadde miktarlarını yazıp Yolla'ya basıyoruz.
2. Adım :
Sevkiyatı başlattıktan sonra tekrar Sevkiyat Modülünü açıyoruz.
45 dakika atla yazan yere basıyoruz.
3. Adım :
Video açıldı ve sonuna kadar izliyoruz.
4. Adım :
Video'yu izledikten sonra sağ alt kısımda " Kredileri Al " butonu aktif olacak. Butona basıyoruz.
5. Adım :
Bir süre bekledikten sonra yine sağ alt köşede " Başarılı " butonu göreceksiniz. Buraya basıyoruz.
6. Adım :
Daha sonra gelen penceredeki sağ üst köşedeki [ X ] kısmına basıyoruz.
Sayfa yenilendikten sonra tekrar Sevkiyat Modülünü açıyoruz ve sürenin kısaldığını görüyoruz.
Skylab'ta geliştirme yaptığınızda tekrardan hangi modülü geliştirdiyseniz açıp 1 adet video izleyerek geliştirme süresini kısaltabilirsiniz.
1. Adım :
Skylab'a girip geliştirme yapacağımız modülü açıp " İnşa Et " butonuna basıyoruz.
2. Adım :
Geliştirme başladıktan sonra tekra geliştirme yaptığımız modülü açıyoruz. Orta kısımdan " CINEMA " kısmına tıklıyoruz.
Resimde gözüktüğü gibi " OK " yazan buton gelecek ve butona basıyoruz.
3. Adım :
Video açıldı ve sonuna kadar izliyoruz.
4. Adım :
Video'yu izledikten sonra sağ alt kısımda " Kredileri Al " butonu aktif olacak. Butona basıyoruz.
5. Adım :
Bir süre bekledikten sonra yine sağ alt köşede " Başarılı " butonu göreceksiniz. Buraya basıyoruz.
6. Adım :
Daha sonra gelen penceredeki sağ üst köşedeki [ X ] kısmına basıyoruz.
Sayfa yenilendikten sonra tekrar geliştirme yaptığımız modülü açıyoruz ve sürenin kısaldığını görüyoruz.