Burada paylaşma amacım, burayı kendime yakın gördüğüm için paylaşıyorum ve haberinizin olmasını istiyorum. Sonuçta buranın bende ayrı bir yeri var.
Öncelikle reklam olacağını sanmıyorum. Çünkü ücretsiz olacağı için legal olduğunu düşünüyorum. Eğer reklam olarak sanılırsa silinebilir.
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bilmiyorum biliyor musunuz ama, bir kaç ay önce bir dergi platformu oluşturdum. Dergi, erkek e-dergi olarak yaşamını sürdürüyordu. Ücretliydi ama artık ücretsiz olarak yayınlayacağız.
İlk önce deneme amaçlı olarak Apple mağazasında satışa sunuyorduk dergiyi. Merakımız derginin ilk günden bu yana ne kadar satacağıydı. Çok güzel rakamlar gördüm. Yaklaşık 120-150 civarıydı. Bu da yaklaşık bana 1.500TL civarı bir ücret gelir sağlıyordu. Benim aklımda, ücretliden sonra ücretsiz olarak sunmaktı. Yakında bunu gerçekleştireceğiz. Sen bunu apple mağazasına nasıl soktur sorularına cevap vermeceğim çünkü bir geçmişim ve sağlam kaynaklarım mevcut. Neyse, iyi mesajlar aldık. Dergi'nin sosyal medya da pek popüler değil çünkü reklam felan hiç vermedim. Ama bundan sonra sosyal medya'ya ağırlık vereceğiz. Şuanda 18 beğeni var ancak beğenmeden takip eden yerli/yabancı kişiler mevcut. Herhalde beğenmeye çekiniyorlar, bilmiyorum. Biz dergiyi yakında .pdf şeklinde yayınlamayı düşünüyoruz. Buradan da takip eden kişiler vardır. Onlara da haber vermek istedim.
Derginin facebook sayfası: Your Girl - Facebook Sayfası budur. İsteyen beğenebilir.
Bu arada ropörtaj için bir kişi buldum sağolsun ama yine de katılmak isteyen olursa konu : https://www.maxigamerz.com/f224/ingilizcesi-iyi-olan-var-mi-233022/ buradadır.
Umarın reklam sayılmaz, sayılırsa da kaldırabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler. Soru varsa da sorabilirsiniz.