Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahtan beri dilimde tüy bitti ama yapmıyorlar zaten 22den 20ye zorşer indirttim19.5 geçer 20 kalır Git konuş müdür yardımcısıyla falan bir günü faaliyette olarak değiştirsin.
Abi inşaAllah dediğin gibidir :/20,5 kalıyordu bizim zamanımızda biliyorum çünki asla 20 gün devamsızlığımı bitirmeden dönem bitirmezdim.Şimdi nasıl bilmiyorm.
Yapmayın ya, yapmayın bunu bana :cf:20 gün sınıf tekrarı
İnş yanılıyorsundur :hfy: Sınıfta kalmak istemiyorummm:jil:19,5 geçer , 20 kalır.
Yanılmak değil Caner kalıyor 20 olduğunda. Bugun mü gitmedin okula ? Eğer öyleyse git acile doktora rapor filan al derim ben nasılsa raporda saat yazmıyor ama ver yani o raporu bugun gitmediysenYapmayın ya, yapmayın bunu bana :cf:
----------
İnş yanılıyorsundur :hfy: Sınıfta kalmak istemiyorummm:jil:
İnşallah yanılıyorumdur..Müd. yardımcısına rica et 0.5 gün faaliyete yazsın.nş yanılıyorsundur :hfy: Sınıfta kalmak istemiyorummm:jil:
Artık bir şeyler ayarlamaya çalışacağız, inş kalmam ya :S
İnşallah yanılıyorumdur..Müd. yardımcısına rica et 0.5 gün faaliyete yazsın.
Bugün raporluyum zaten :thr:
Yanılmak değil Caner kalıyor 20 olduğunda. Bugun mü gitmedin okula ? Eğer öyleyse git acile doktora rapor filan al derim ben nasılsa raporda saat yazmıyor ama ver yani o raporu bugun gitmediysen
Ersan bugünden beri zaten piskoloğum bozuldu sen hala karşıma geçmiş gülüyorsun:cf:Yandın valla geçmiş olsun inşallah indirirsin
Aferin sende gül, sende mi ya :cf: Beyler sınıfta kaldım kolay değil hemde teşekkür alıyodum :grin20 oldugu gibi kalırsın.
Ya 22 şöyle indi; Bugün raporluyum 21, önceden rapor almışım ve onu işlememişler o yüzden onuda işliycekler 20 olcak. Artık yarım günü nasıl hallederim onu düşünüyorum.22'den 20'e indirmen ne işine yarıyacak onu anlamadım Hocaya yalvar indir 20 günde kalırsın adım gibi biliyorum inşallahı maşallahı yok yarım gün için sınıfta kalma hocanın yakasını bırakma mecbur indirir
Ne oldu da böyle oldu,bugun raporluydun madem Caner ?Aferin sende gül, sende mi ya :cf: Beyler sınıfta kaldım kolay değil hemde teşekkür alıyodum :grin
Ersan bugünden beri zaten piskoloğum bozuldu sen hala karşıma geçmiş gülüyorsun:cf:
(Bizim arkadaşlar arasında bir espri piskoloğum bozuldu demek o yüzden öyle dedim.)
Aferin sende gül, sende mi ya :cf: Beyler sınıfta kaldım kolay değil hemde teşekkür alıyodum :grin
----------
Ya 22 şöyle indi; Bugün raporluyum 21, önceden rapor almışım ve onu işlememişler o yüzden onuda işliycekler 20 olcak. Artık yarım günü nasıl hallederim onu düşünüyorum.