Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ort 85 sen 46ysan hocaya bir şey yapma kendine bir şey yap
k bakma benim kafa çan eğrisinde kaldı aldırma benim dediklerimeyok diğer derslerimin ortalaması en düşük 85 sadece din dersimin ortalaması 46 en kötü dersim 5 yani düşün sadece dinden kaldım
Çok mu önemli din dersinin 5 gelmesi veya 46 gelmemesi? Salla gitsin
başarısız bi öğrenci olsan geri çevirirde ortada bi başarı var konuşmanı tavsiye ederim yardımcı olcaktırKarne Ortalamam 89.75 takdir alıyorum normal de ancak din dersinden kaldığım için vermiyorlar takdir
başarısız bi öğrenci olsan geri çevirirde ortada bi başarı var konuşmanı tavsiye ederim yardımcı olcaktır
bu tarz hocaların aklını alıcan gece yatak odalarına gelicen en az senin kadar bende çektim bu tip hocalardangeçen sene konuşmuştum. 60 sözlü notu vermiş hocam dedim 80 verirseniz 4 düşücek dedim sonra tamam bakarız dedi bakış o bakış 40 a çekmiş sözlü notunu gıcık bir hoca kızlara 80 90 sözlü notu veriyor erkeklere en yüksek 60 daha fazla vermiyor kendimi zor tutuyorum saygısızlık yapmamak için ama cidden hattini çok aşıyor ders de konuşsam ders dinlemesem.kopya çeksem neyse içim yanmıcak adam gıcık gıcık yazılı soruları soruyor
bu tarz hocaların aklını alıcan gece yatak odalarına gelicen en az senin kadar bende çektim bu tip hocalardan
büyük ihtimal sende benim gibi din kültürü nasılsa geçerim diye sallamadın şimdi sorun oluyo geçen sene aynı senin durumundaydım tabi lisede takdir görmedikde daha işte bi dinden kaldım ağzım yandı şimdi sınavdan önce açıyom bi çalışıyom bu sene 3 tane var bakalım ne olcakNe Yapacağım Bilmiyorum Beni Bütün Hocalar Bilir Sözlü Notlarım Dahil En Son 85 Sevilen Bir Öğrenciyim Ancak Bu Dinci Adamı Deli Ediyor Kızlara Bir Ayrı Davranıyor O beni Deli Ediyor Bir De Dinci Olcak Karı Kıza Bakıyor Küfür Etcem Olmucak Şimdi
büyük ihtimal sende benim gibi din kültürü nasılsa geçerim diye sallamadın şimdi sorun oluyo geçen sene aynı senin durumundaydım tabi lisede takdir görmedikde daha işte bi dinden kaldım ağzım yandı şimdi sınavdan önce açıyom bi çalışıyom bu sene 3 tane var bakalım ne olcak
bildiğim kadarıyla seçmeli ders din kültürü dilekçe ile muaf olabiliyosun ama yapan görmedim dahabu dincileri kökten yok etmek lazım din dersi kalksın
bildiğim kadarıyla seçmeli ders din kültürü dilekçe ile muaf olabiliyosun ama yapan görmedim daha