BerkayDincer
Üye
arkadaşlar telefon alacam discovery elitemi yoksa s5 mi daha iyi karar veremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Donanım özelliği olarak tabiki elite çok üstün.
Şuan dünyada bu özelliklerden daha yüksek özelliğe sahip bir cihaz daha yok.
Telefonla ilgili kamera resimlerini önümüzdeki günlerde paylaşıcağım forumumuzdaki elite konusundan takip edebilirsin.
Bir kaç tane varŞuan dünyada bu özelliklerden daha yüksek özelliğe sahip bir cihaz daha yok.
Discovery kullanıcısıyım bazı sıkıntıları var ama verdiğiniz paraya değiyor. Ama sana elite veya s5 yerine daha harika bi telefon önercem. Bu telefon 5s'i bile solluyor özellik olarak. Herkes bilmez ama oppo adında bir üretici firmanın ürünü olarak çıkcak. Oppo dünyanın en sağlam markalarındandır ama avrupa piyasasına açılmamıştır. Telefonlarına bakarsan kaliteyi görürsün. Neyse telefona geçiyim.. One Plus One. Bende almayı düşünüyorum türkiyeye geldiğinde bakalım sana link veriyim bence bunu bi düşün
Home - OnePlus.net
Not: Buda üretici firmanın telefonlarından birinin tanıtım filmi. Biraz aşk filmine benzemiş ama özelliklerine bakabilirsin
Fiyat olarak heradle 700-800 TL Olur yanlısmıyım int cok yavaş bi araştırma yapamadım :S
Ayyyğ ağşıq oldoommmNot: Buda üretici firmanın telefonlarından birinin tanıtım filmi. Biraz aşk filmine benzemiş ama özelliklerine bakabilirsin
Ayyyğ ağşıq oldoommm
Bir kaç tane var
------
Ben Discovery Elite al derim özellikleri baya yüksek ve ben discovery kullanıyorum gayet memnunum
Pil'i iphone gibi çıkartılmıyor ve ek hazıfa kartı takılmıyor buna göre al
Gionee Elife E7 ve Discovery Elite ile beraber tanıtılan bi telefon daha vardı bulamadım onu
Suan hangi cihazda 3gb ram uzeri ve 4cekirdegi 2,5GHZ uzerinde cihaz var ben bulamadim ?
Discovery kullanıcısıyım bazı sıkıntıları var ama verdiğiniz paraya değiyor. Ama sana elite veya s5 yerine daha harika bi telefon önercem. Bu telefon 5s'i bile solluyor özellik olarak. Herkes bilmez ama oppo adında bir üretici firmanın ürünü olarak çıkcak. Oppo dünyanın en sağlam markalarındandır ama avrupa piyasasına açılmamıştır. Telefonlarına bakarsan kaliteyi görürsün. Neyse telefona geçiyim.. One Plus One. Bende almayı düşünüyorum türkiyeye geldiğinde bakalım sana link veriyim bence bunu bi düşün
Home - OnePlus.net
Not: Buda üretici firmanın telefonlarından birinin tanıtım filmi. Biraz aşk filmine benzemiş ama özelliklerine bakabilirsin
Suan hangi cihazda 3gb ram uzeri ve 4cekirdegi 2,5GHZ uzerinde cihaz var ben bulamadim ?
Ben de Discovery kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı ve sarj soketi bozulanların tamirini ücretsiz yapmışlarÖzellik olarak Discovery Elite, aldıktan sonrası için ise Samsung diyorum. Çünkü, GM cihazını satana kadar ayıya dayı diyor. Ondan sonrası eğer cihaz garantilik olursa çok uğraştırıyorlar ve akla hayale gelmeyecek şeylerden para istiyorlar. Discovery kullanıyordum şimdiki telefonumdan önce, sarj soketi kendi kendine birden gitti ve adamlar benden 80TL para istediler. Yaptırmadım gittim Nexus 4 aldım. Ayrıca, Elite'nin işlemcisi Snapdragon olduğu için yazılım sıkıntısı çekmez. En azından Custom ROM ile. GM güncellemeyi zar zor veriyor ki telefon şuan yanlış bilmiyorsam 4.2.2 versionda. Böyle bir telefon 4.2.2 version kullanıyor. Hesaplayın işte.