Atiba
Aileden
Arkadaşlar bundanönce yabancıdiziizle den izliyordum fakat birkaç gün önce oda kapandı bana dizileri günü gününe ekleyen çevirileri düzgün olan bir site önerirmisiniz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Warez olduğu için buradan yasak özelden yaz atayim
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
Warez olduğu için buradan yasak özelden yaz atayim
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
Genelde bende dizist bakıyorum orası güzel bi site kalite ve çeviri olarak , teşekkür
Dizi izleme siteleri Warez'e girmez,sıkıntı yok
harika-dizi, dizist bunlara bir bakabilirsin :ent
diziwu / harikadizi1 / filmizledim buralarda kaliteli film izliyebilrisin.
nasıl isterseniz farketmezKilidini kaldırdım konunun.Daha site varsa düzgün güzel bütün arkadaşlarımız yararlansın
ben mesala anime izliyorum belli partlar indirip izlemek istedim ancak one piece gibi eski animeleri türkçe olarak sezonluk yada belli bölüm aralarıyla bulamıyorum. varmı senin böyle istediğim şekilde arşivleyen siteler _?Online izlemek yerine indirsen senin için avantajlı deniz ben tek dizinin tüm sezonlarını altyazıyla inidirip izliyorum daha avantajlı.
ben mesala anime izliyorum belli partlar indirip izlemek istedim ancak one piece gibi eski animeleri türkçe olarak sezonluk yada belli bölüm aralarıyla bulamıyorum. varmı senin böyle istediğim şekilde arşivleyen siteler _?
Dizileri Hd izleyebileceğim bir site var mı ?
dizst ve diziwu da Person of İnterest hd bölümleri yok mesela breaking bad de yok yani o sitelerde yok maalesef yada her bölüm hd değil hepsine bakmadım çünküdizist , diziwu her daim güncel bu siteler .
dizst ve diziwu da Person of İnterest hd bölümleri yok mesela breaking bad de yok yani o sitelerde yok maalesef yada her bölüm hd değil hepsine bakmadım çünkü
gül gibi siteleri kapatıyorlar dandikler duruyor zamanında ne güzel dizimag vardı ondada artık erotik diziler+filmler veya videolar paylaşıyorlar o sitede gitti ^^ kaldık bunlara mecburhd siteler çok nadir bulursun ama bulursun ben bunlardan izliyom gayet iyiler yani