Bu memleket çok entrika gördü, fakat dolar yükselecek, sizden bir cacık olmaz denince vatan haini damgasının vurulmasını yüz yıllar içinde ilk defa şu yüzyılda görüyor. Ağzımızı açsak, eleştirsek vatan hainiyiz. Hayır ondan bundan senden daha Türküz, orası ayrı bir konu fakat yeter be kardeşim. Dolar 6'lara dayandı. Hala daha ekonomimiz güçlü yalanlarını bırakmayı kesmeyecek misiniz ? Biri söylesin halimiz ne olacak ? Hayır ıkına ıkına ailem okutuyor beni, dil öğrenip yurt dışında çalışıp hayatımı yaşarım. Ama, bir kocamaaaan ama var; Yurt dışında gavurun bokunu temizleyip lüks arabalarla buraya gelen gurbetçiler de bizim burda aynı oyu kullanıyor. Onlar sizi kurtarsın o zaman diyelim mi demiyelim mi ? Ağzınızı mantıklı şeyler için
açacaksanız bizde açalım, ne olacağı hakkında konuşalım. Ama böyle kedi köpek kavgası gibi, sen vatan haini o vatan haini diye boş yere, gereksiz, haysiyetsizlik namına damgalanmalar bırakılsın.
DOLAR ÜLKEMİZDE PARA BİRİMİ OLMAKTAN ÇIKTI BAŞKA BİR ŞEY İÇİN YOLA KOYULDU, BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ ?
açacaksanız bizde açalım, ne olacağı hakkında konuşalım. Ama böyle kedi köpek kavgası gibi, sen vatan haini o vatan haini diye boş yere, gereksiz, haysiyetsizlik namına damgalanmalar bırakılsın.
DOLAR ÜLKEMİZDE PARA BİRİMİ OLMAKTAN ÇIKTI BAŞKA BİR ŞEY İÇİN YOLA KOYULDU, BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ ?