Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
grafikler dandik dediğin 2 gb ram 1 gb ekran kartı olan bilgisayarım kaldırmıyor dota2 yiDota 2 çok dandik geldi bana grafikleri falan çok yapmacık ve minion kesme olayı çok zor valla ben hiç sevmedim
Bu dotanın bir kaybı değilki. Tam aksine dotanın daha çok kafa gerektirdiğini gösteriyor. Duruma göre farklı taktiklerle farklı itemler kasıyorsun belirli itemlere bağlı kalmadandota nın tek kaybı
her karakterde npcde tüm itemler var hangi itemi alcağını öğrenemiyorsun
lolde chara özel itemler geliyor npcye
Arkadaşlar aktif olarak 1-5 2 senedir League Of Legends oyuncusuyum 2 3 gündür kafamda vardı dota2ye başlıyorum genellikle dota 2 den lole gelirler bizde farklı olalım varsa aramızda oynayan veya başlıcak tanışalım
beyler oyuncuları görmüşken sorayım,bu aralar öyle sro pvp swlerde takılıorum 1-2 gün uniq kesiyorum sarmıo dağıtıom itemleri çıkıorum.Sonra araştırdım googleden-youtubeden felan continent of nine dı galiba c9 die geçio gameplayını izledim güzele benzio torrentten inio şuan %30 bilen,oynayan var mı aranızda kötü derseniz durdurayım downloadı.