Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanıyorum sen 9. sınıftasın? Daha erken pek önermiyorum. Eğer ısrarcıysan sana Antalya'dan Berat Abi'yi öneririm. Adam çok iyi. :ent
BERAT BUMİN
bende çok düşünüyorum fakat yaşım daha genç sonrada pişman olma korkusu var
kesin yapcam diyosan bana sorarsan popiler olan gelip geçici şeyler yapma zira bugun popiler olan bişeyle 2 3 gün sonra dalga geçebiliyolar sonuçta sildirmessen vücudunda durcak hep9. sınıf mı? kardeşim ben 12. sınıfa gidiyorum üniversiteye hazırlanıyorum bir senede gez yazıldım 1995'liyim berat abi nasıl biri iyimi ?
----------
ben pişmam olmam eminim kesinlikle
kesin yapcam diyosan bana sorarsan popiler olan gelip geçici şeyler yapma zira bugun popiler olan bişeyle 2 3 gün sonra dalga geçebiliyolar sonuçta sildirmessen vücudunda durcak hep
9. sınıf mı? kardeşim ben 12. sınıfa gidiyorum üniversiteye hazırlanıyorum bir senede geç yazıldım 1995'liyim berat abi nasıl biri iyimi ?
----------
ben pişmam olmam eminim kesinlikle
Bana göre adam çok müthiş biri. Facebook sayfasını da verdim. Elinden çıkan eserlerine bakabilirsin. Daha geçen hafta adamın birinin koluna Çanakkale Savaşından bir kesitin dövmesini yaptı.
Üniversitenin ortalarında sırtıma büyük bir dövme yaptıracağım bende.
Sonra abdestsiz gezin ortalıkta
Dövme nasıl vücudun içinde oluyor derinin üzerine işleniyor senin söylediğin dövme yaptıran ların söylediği hurafeden ibaret
Dövme'nin temel prensibi şudur,;
Çok ince uçlu ve uzun iğneler çok hızlı bir şekilde derinin alt tabakalarına girerek oraya mürekkebi bırakıyorlar. Su geçirmeyen dövmeler tanımına geçici dövmeler girer. Kınalar, deri üzerine sürülen boyalar vb.dir.
Ve ayrıca su geçirdiğini dövme yaptıranlar değil bizzat bilim adamları söyler. Senin çevrende ki sorgusuz sualsiz herşeye inanan insanlardan duyup buraya yazdığın şeyler mi daha doğru yoksa gözlem ve deney yapan bilim adamlarının söyledikleri mi?[
Abdestin geçerli olması için deri gözeneklerinin açık olması gerekir. Abdest bu gözeneklerinin içinde ki pislikleri alır. Deri tabakasının altına girmez.