Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesele bayan olup olmaması hayvanlara zarar verenler için geçerli yeni fark ettim orda kadın oldugunu herkesin dikkat ettiği şey farklıdır.Dünya üstünde tanıdığın bayanları hayvan olarak sayabilirsin.Bu senin ne kadar insan olduğunla alakalı bir durum.
Ama benim tanıdıklarım değerli ve kutsal.
Dünya üstünde tanıdığın bayanları hayvan olarak sayabilirsin.Bu senin ne kadar insan olduğunla alakalı bir durum.
Dünya üstünde tanıdığın bayanları hayvan olarak sayabilirsin.Bu senin ne kadar insan olduğunla alakalı bir durum.
Resimde bayana dünyanın en tehlikeli hayvanı diyor.Köpek balığı masum.İyi okursan anlarsın.
mesele bayan olup olmaması hayvanlara zarar verenler için geçerli yeni fark ettim orda kadın oldugunu herkesin dikkat ettiği şey farklıdır.
Yok hacı insan tasvir edilmemiş bayan tasvir edilmiş.Hacım sanırım sen olayı yanlış anladın, veya ben yanlış anladım ama... benim konudan anladığım insanlar doğaya bilinçsizce müdahale ederek her şeyin neslini soyunu tüketiyor ve doğal dengeyi bozuyor... Bu nedenle fotoda tehlikeli olarak insanlardan bahsedilmiş, özellikle erkek bayan diye bahsedilmemiş benim düşünceme göre.
iyide erkek olsa bu seferde dünyanın en tehlikeli hayvanı erkek dicekti burda hedef cinsiyet değil tehlikeli insanlardır..Resimde bayana dünyanın en tehlikeli hayvanı diyor.Köpek balığı masum.İyi okursan anlarsın.
İşte ondan diyorum bayan tasvir edilmiş diye.
iyide erkek olsa bu seferde dünyanın en tehlikeli hayvanı erkek dicekti burda hedef cinsiyet değil tehlikeli insanlardır..
tamam o zaman kusra bakamayın konu silinebilir.İşte ondan diyorum bayan tasvir edilmiş diye.
İnsan oğlu olsa cinsiyet konulmaz çünki insan oğlu bayandan oluşmuyor.
Şimdi hangisi daha tehlikeli ?
Kusurluk bir şey yok ben konuya vakıf olduğunu sandığım için sert çıkıştım. Bunun için ben özür dilerim.
tamam o zaman kusra bakamayın konu silinebilir.
Al işte .KaybolEn sazanıda benim heralde.Suyun yansımasından köpekbalığı biraz kabarık çıkmış.Onun yanında çok tehlikeli bir hayvan var sanmıştım