Sizce Doğrumudur
Çalan Müzigi Bilen varsa Adını Verebilirmi ?
[h=2]Dünyanın En İyi Film Dövüşçüleri Konu Başlıgı degiştirdim[/h]
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ong bank tony jaa varya adam çok pislik dövüşüyo
Bu sahneyi tek geçerim.bu ong bank tony jaa varya adam çok pislik dövüşüyo
adam uçuyo
Bu sahneyi tek geçerim.
Bu sahneyi tek geçerim.
aynen
Adam eline satırı aldıktan sonra bıçakcı kadın geçiyor orası fena
resmen bruce lee ya hakaret ettin abi ya ne yaptınfilm dövüşcüsü onlar dünyanın en iyi dövüşcüsü diye birşey olmaz ünlü olmayan ama bir okadarda güçlü dövüşcüler vardır sizin o boyka jetli vb dediğiniz herhangi bir kişi badr hari karşına dahi çıksa hiçbirşey yapamaz 160 kilo kas yığını 2.11 adam adını hatırlamıyorum bir boksörle ringe çıktı adam ağlıyacaktı nerdeyse filmlerdeki gibi olmaz yani boş iş bunlar
Zenci bi adam vardı jumbo mu neydi önüne geçene bodoslama giriyordu adamı boksörün karşısında çıkardılar 5 dk duramadı.film dövüşcüsü onlar dünyanın en iyi dövüşcüsü diye birşey olmaz ünlü olmayan ama bir okadarda güçlü dövüşcüler vardır sizin o boyka jetli vb dediğiniz herhangi bir kişi badr hari karşına dahi çıksa hiçbirşey yapamaz 160 kilo kas yığını 2.11 adam adını hatırlamıyorum bir boksörle ringe çıktı adam ağlıyacaktı nerdeyse filmlerdeki gibi olmaz yani boş iş bunlar
gerçekten kusura bakmayında yaşınız 15 felanmi filmde gördüğünüz adamlar güçlümü sanıyorsunuz dünyanın ağır siklet k1 boksörleri bi yumrukta insanın yüz kısmında en sağlam kemik olan çene kemiğini kırabilecek güçte vuruyorlar siz gelmişsiniz ong bakta 1 adamı 15 kişi bıçakla kovalıyor o hepsini dövüyor gerçek ve güçlü sanıyorsunuz skot adkins kimya vücut var birazda boks bilgisi var gokhan saki karşısına dahi çıksa çok demiyorum 5 dakika dayansın bende hiçbirşey bilmiyorum
evet limonlu gazoz içmenin sonucları arkadaşlar... bir karateciyle bir boksörü karsılastırdın ya sana bir şey demicem artık boksta bile siklet farkı var geldin neden bahsediyosun?gerçekten kusura bakmayında yaşınız 15 felanmi filmde gördüğünüz adamlar güçlümü sanıyorsunuz dünyanın ağır siklet k1 boksörleri bi yumrukta insanın yüz kısmında en sağlam kemik olan çene kemiğini kırabilecek güçte vuruyorlar siz gelmişsiniz ong bakta 1 adamı 15 kişi bıçakla kovalıyor o hepsini dövüyor gerçek ve güçlü sanıyorsunuz skot adkins kimya vücut var birazda boks bilgisi var gokhan saki karşısına dahi çıksa çok demiyorum 5 dakika dayansın bende hiçbirşey bilmiyorum
Bu sahneyi tek geçerim.
Bu sahneyi tek geçerim.