The Dynamic
Banlanmış Üye
Arkadaşlar yeni bir binaya taşındık.Ancak mütahit oturduğumuz kata yani 1. kata kadar çatıdan inen bir havalandırma,boşluk ya da baca yapmamış.Bu yüzden çatıdan bizim eve internet kablosu çekilemiyor.Babamla konuştum.Babam bu konu hakkında bana "Gittim adamlarla konuştum Mayıs sonu Haziran gibi bu sokağa ttnet fiber döşeyecekmiş." dedi.Bende tamam baba dedim sesimi çıkarmadım.Ancak bulunduğumuz sokak ara sokaklardan biri ve buraya fiber döşeneceğindende pek emin değilim.Mayıs sonu Haziran gibi fiber döşense bile en kısa 2-3 ay içinde eve fiber internet bağlanılacak buda demek oluyorki yaz tatilini internetsiz geçireceğim.
Şimdi benim aklımda şöyle bişey var.Fiber döşenmeden ADSL internet bağlatılmasını istiyorum.İnternet kablosununda çatıdan binanın dış tarafından odama indirilmesini istiyorum.Böyle bişey olabilir mi? Eğer olursa da internet kesilmesi,kopması gibi sorunlar ortaya çıkar mı? Bir de eğer biz dediğim şekilde kabloyu odama indirip ADSL internet bağlatırsak sonraki aylardada sokağa ttnet fiber döşerse ttnet fibere geçmek için ek bir ücret ödermiyiz?
Şimdi benim aklımda şöyle bişey var.Fiber döşenmeden ADSL internet bağlatılmasını istiyorum.İnternet kablosununda çatıdan binanın dış tarafından odama indirilmesini istiyorum.Böyle bişey olabilir mi? Eğer olursa da internet kesilmesi,kopması gibi sorunlar ortaya çıkar mı? Bir de eğer biz dediğim şekilde kabloyu odama indirip ADSL internet bağlatırsak sonraki aylardada sokağa ttnet fiber döşerse ttnet fibere geçmek için ek bir ücret ödermiyiz?