onurgs59
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 Haz 2009
- Puanı
- 504
90 Cap OldSchool(Sadece CH tabiki) ECSRO Files mı yoksa 100 cap (EU-CH) VSRO Files mı ?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic bir zaman eski tadi vermeyecek. Oyle dediklerine bakma oyun acildiktan sonra sikiliyolar.
Burda boş yapacağına git o bedavaya alıştığınız dandik coin sistemlerini oyna hadi eyvallah.Hic bir zaman eski tadi vermeyecek. Oyle dediklerine bakma oyun acildiktan sonra sikiliyolar.
Bir Vsro'da 50 player 500 bot olacağına Ecsro'da 100 kişi daha iyi olur daha eğlenceli olur, dediğin yerde haklısın herkes artık vsroya alıştığı için kasmaktan sıkılacak ama denemekte fayda var çoğu kişi Ecsro files server arıyor bence zevkli olabilir ama zor oldukça, kolay rate olursa daha çabuk sıkılabilir bence.
Zevk almasını bilen her harikularde alır kardeşim bence orasını fazla sıkıntı etmemelisinCogu kisi eskiden oynadigi sjsro, sunworld sro, ecsro, zszc vs. eski tadi ariyor ama eski tadi hic bir zaman alamicaz onu demek istiyorum
Öncelikle yorum yazan herkese teşekkürler.Tüm yorumlar tek tek takip edilmektedir.Dostum ne zaman açarsın serveri acaba ?
düzgün olsun geç olsun tarih önemli değil ama birşey sorucam ecsro da mbot kullanılıyor mu?Öncelikle yorum yazan herkese teşekkürler.Tüm yorumlar tek tek takip edilmektedir.
Server'a gelince kısa sürede açılacak fakat şuan kesin tarih veremiyorum bilgiğiniz gibi ECSRO files full fixed yok full bug dolu.Bunları halletmeden açmayı düşünmüyorum.
düzgün olsun geç olsun tarih önemli değil ama birşey sorucam ecsro da mbot kullanılıyor mu?
düzgün olsun geç olsun tarih önemli değil ama birşey sorucam ecsro da mbot kullanılıyor mu?
ECSRO'da oyun içi oto pot ve bot yok.Fakat clientin içine AutoPot programını koyup link vereceğim.Bot işinide bilemiyorum artık böylesi güzel