Absolution
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 2 Ağu 2013
- Puanı
- 51
Elektronik sigara alıcam ama orjinal ürün hangisi bilmiyorum.Eğer aranızda orjinal ürün alıp kullanıp memnun olan varsa mümkünse bana yardımcı olabilirmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine nikotin veriyor diye biliyorum yani bi farkı yoktur bence. Hem sigarayı bırakmak istiyorsan eczanelerde şekerler var onları çiğniyorsun sigaranın tadı acaip kötü geliyor. Bi süre sonra da istemiyo canın sigara zaten.
Bu elektronik sigaranın farkı nedir Ozan ? Yada ne kadar gidiyor ?
Alıp kullananlardan tanıyorum fakat memnun olduğu söylenemez ozancım. En iyisi şu değişik yoldan sigara bıraktıyorlar onları denemelisin.
Ayrıca elektronik sigara alıcaksan AKTAR gibi büyük ot firmalarından al ki kaliteli olsun.
Ben denemiştim hiç tavsiye etmem benim içtiğim buydu
Ve çok berbat birşey boşuna para tuzağı olduğunu söyleyebilirim elektronik sigarada aşşa yukarı bunun kadar haz verecektir ve elektronik sigara çok zararlı kanser yapabilme etkisi var.
Yine nikotin veriyor diye biliyorum yani bi farkı yoktur bence. Hem sigarayı bırakmak istiyorsan eczanelerde şekerler var onları çiğniyorsun sigaranın tadı acaip kötü geliyor. Bi süre sonra da istemiyo canın sigara zaten.
patlayan sigara koy 1 paketin içine sonra o paketi bitirene kadar kullan o bir tane patlayan sigarayı unuttuğun zaman içtiğinde sigaradan soğursun
Büyük bi ihtimal meraktan alıyorsun ama sana söyleyeyim hiç alma paran boşa gitmesin üst yorumumda ki sigarayı 4-5 ay önce almıştım hala duruyor o derece kötü içemiyorsun bile bazen sana dandik mal veriyorlar mesela aldığım yer bana 5000 fırt garantisi verdi daha ilk günden bitmişti sigara tadı da acayip derecede berbat sigarayı bırakmak için alsan bile yeniden başlarsın sigaraya sigaranın yerini tutamaz
Niye kendime böyle bişey yapıyım ki Hem sigarayı bırakmak için almıyorum bunu
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Büyük bi ihtimal meraktan alıyorsun ama sana söyleyeyim hiç alma paran boşa gitmesin üst yorumumda ki sigarayı 4-5 ay önce almıştım hala duruyor o derece kötü içemiyorsun bile bazen sana dandik mal veriyorlar mesela aldığım yer bana 5000 fırt garantisi verdi daha ilk günden bitmişti sigara tadı da acayip derecede berbat sigarayı bırakmak için alsan bile yeniden başlarsın sigaraya sigaranın yerini tutamaz