Hilal-i Ahmer
Aileden
Sınava tekrar hazırlanacağım. Dershanelerle ilişkimi kestim. Hiçbir işime yaramadıklarından boşu boşuna para verdiğimden sadece kitaplar alarak evde çalışacağım. Ancak hangi yayınlar en iyisi bilmiyorum. Bir kesim FEM bir kesim Güvender diyor. Bu konularda bilginiz var mı? Sorum; :ent 2012-2013'de Körfezdeydim ve onların soruları sanki anasınıfı sorusuydu. :drym:
En iyi YGS-LYS Yayınları hangisi yada hangileridir? Gerek adam gibi anlatım gerek orta ve zor soruları ile. Sade Konu anlatımlı kitaplar, Soru Bankaları ve Konu özetli Soru bankası olarak3 ayrı takım alacağım.
Hepsinin aynı Yayınlara ait olması gerekmiyor. Bu arada Sayısalcıyım.
Matematik
Geometri (Geometrim çok berbattır. Detaylı, kolaydan zor'a giden bir yayın makul olur)
Fizik
Kimya
Biyoloji
Türkçe
Sosyal Bilimleri (Türkçe ve Sosyal Bilimlerinde fazla kasmayacağım. Sınava son 1-2 ay kala çalışırım bunları. Yani Bunlar detaylı konu anlatımları olsa yeter. Soru bankasına gerek yok. )
En iyi YGS-LYS Yayınları hangisi yada hangileridir? Gerek adam gibi anlatım gerek orta ve zor soruları ile. Sade Konu anlatımlı kitaplar, Soru Bankaları ve Konu özetli Soru bankası olarak3 ayrı takım alacağım.
Hepsinin aynı Yayınlara ait olması gerekmiyor. Bu arada Sayısalcıyım.
Matematik
Geometri (Geometrim çok berbattır. Detaylı, kolaydan zor'a giden bir yayın makul olur)
Fizik
Kimya
Biyoloji
Türkçe
Sosyal Bilimleri (Türkçe ve Sosyal Bilimlerinde fazla kasmayacağım. Sınava son 1-2 ay kala çalışırım bunları. Yani Bunlar detaylı konu anlatımları olsa yeter. Soru bankasına gerek yok. )
Son düzenleme: