evet arkadaşlar bu bölümün anlamını hala anlamamış bulunmaktayım ama ben sizlere ergenleri tanımlamak isterim bazı ergenler 7-8 sınıf ve lise 1-2 arası ergenlik dönemine girer çoğu gerizekalı bir şekilde etrafına gülünç o'na ise ciddi gelen saçma konulardan bahseder kendini dışlanmış hisseder ve kafayı 7/24 face e vurar bunlar fake hesap açarlar biz bunlara bıyıklı kız diyoruz artık herkesin bir fake hesabı var hepsinin 18+ sitelerde 100% üyeliği vardır bunlar insanları bir araç kendini "kink" olarak görürler :ent ve bu kişilere siz siz olun yaklaşmayın biraz kızları ele alalım şimdi kızlar çok sinirli olurlar alışıcaz etrafımızda örnekleri vardır siz siz olun onlara yaklaşmayın yoksa paçayı kaptırırsınız başınıza bela alırsınız yemin ediyorum hele bu türklerle dediğim dönemlerde ilişkiye girmeyin yoksa hayatınız kararır evet ergenlik döneminde kişiye bulaşmayın şimdi gider bunlar gidip size başkasına arkadaşınıza sakız olurlar direk dalmayın konuşun uzaklaşın yoksa bir bela daha gelir bunlar dayak yeme doymayan bir grubtur siz siz olun onlarada bulaşmayın kısacası ergenliğin açıklaması "ÇILGINLIK DÖNEMİ" dir bu çılgınlardan da uzak duralım beyler yoksa adamı çıldırtırlar tabi asıl noktaya geldiğimizde kendimiz ergen olmadıkmı olduk ama en azından yeni nesil gibi tarz değil 4-5 sene önce Türkiye'dekilere sorsan face nedir diye bilmezlerdi belki yoktur ve ergenlik açısından en çok takılınan site şuan face dir ergenliğinde büyük bir etkenidir...
Kendim farklı bir yorum katayım dedim bilgi verip eğlendirebilmişsem ne mutlu bana ispis
Kendim farklı bir yorum katayım dedim bilgi verip eğlendirebilmişsem ne mutlu bana ispis