ygtdmrlp
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 14 Nis 2020
- Puanı
- 0
Yeni Serverimiz Açılmıştır
Eskiler Pro Gaming Server
Yeni Gelen Arkadaşlara Adminlik 1 Ay Ücüretsiz Süresi Biten Arkadaşlar 1 Ay Sonunda Adminlige Devam Etmek İsterlerse 10 TL karşılıgında 1 yıllık Adminlige Devam Edebilirler
Serverimiz Son Sistem Makinelerle Sorunsuz Şekilde Oyana Bilirsiniz
Oyunda Kasma Donma Lag Sorunları Yoktur
::[Eskiler `` Pro GaminG]:: - 185.182.188.6
Ts3 Serverimizi Oyun İçerisinde Baglana Bilirsiniz
Biz Bir Aileyiz ve Ailemizi Genişletmek İstiyoruz
Oyun İcerisinde Eskiler`` Scream[Cpt] Bana Mesaj Atarak Maxigame Forumdan Geldim Diye Bilirsiniz Lütfen Nickinizi bildirin
- Clan Alim Şartları-
• +18 yaş üzeri herşeyden önce saygılı ve burada ki aile ortamına bir katkı da ben sağlarım diyor isen buraya Clan oyuncularının;
• Teamspeak3, mikrofon şartı olmak kaydı ile klan oyuncularının her oyuna girdiklerin de teamspeak3 adresine bağlanması zorunludur.
• Clan oyuncularının herşeyden önce diğer player oyunculara örnek olarak oyun içerisinde argo kelime, küfür vb. kelimeleri kullanması yasaktır.
• Clan oyuncularının hile ve yasaklı (recoil-alias-aim-setburst-mdl) kodlu cfgler kullanmak yasaktır, aksi durumda clandan ve serverden uzaklaştırılır.
Not : Sadece Katılıyorum Die Yorum Yapan üyeler Adminlikleri Alinacaktir
Eskiler Pro Gaming Server
Yeni Gelen Arkadaşlara Adminlik 1 Ay Ücüretsiz Süresi Biten Arkadaşlar 1 Ay Sonunda Adminlige Devam Etmek İsterlerse 10 TL karşılıgında 1 yıllık Adminlige Devam Edebilirler
Serverimiz Son Sistem Makinelerle Sorunsuz Şekilde Oyana Bilirsiniz
Oyunda Kasma Donma Lag Sorunları Yoktur
::[Eskiler `` Pro GaminG]:: - 185.182.188.6
Ts3 Serverimizi Oyun İçerisinde Baglana Bilirsiniz
Biz Bir Aileyiz ve Ailemizi Genişletmek İstiyoruz
Oyun İcerisinde Eskiler`` Scream[Cpt] Bana Mesaj Atarak Maxigame Forumdan Geldim Diye Bilirsiniz Lütfen Nickinizi bildirin
- Clan Alim Şartları-
• +18 yaş üzeri herşeyden önce saygılı ve burada ki aile ortamına bir katkı da ben sağlarım diyor isen buraya Clan oyuncularının;
• Teamspeak3, mikrofon şartı olmak kaydı ile klan oyuncularının her oyuna girdiklerin de teamspeak3 adresine bağlanması zorunludur.
• Clan oyuncularının herşeyden önce diğer player oyunculara örnek olarak oyun içerisinde argo kelime, küfür vb. kelimeleri kullanması yasaktır.
• Clan oyuncularının hile ve yasaklı (recoil-alias-aim-setburst-mdl) kodlu cfgler kullanmak yasaktır, aksi durumda clandan ve serverden uzaklaştırılır.
Not : Sadece Katılıyorum Die Yorum Yapan üyeler Adminlikleri Alinacaktir
Son düzenleme: