Silkroad Online Server = Greece
FİRARİST : Şahin Abi Sahibi
cutefairy : ben ve memet abim
Silkroad 80 ken eu gelmeden önceki hali şahin abi Kuwait Guild ve Kuwait ile pwp leri arada bizde çıkmışız çok severim bu video çok şeyi hatırlatıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hatırlıyorum bunu hatta firaristin sahibi ksro felan da oynuyordu site kurmuşlardı silkroadonlinefan diye kapandı tabi 5-6sene oluyoro bu galiba ya hiç unutmam bu videoyu sroyla tanıştım ben bu videoyla
80 ve 90 Levelleri bir başkaydı valla. Tıpkı 80'li-90'lı yıllar gibi
Allah allah şuan bir an aynı guildde olduğumuz bile çıkacak sanırım.
AnatoliaTurk,Guzu,AnatoliaFlas,AnatolianLeo,FIRARIST,KUWAIT bunların hepsini tanırım ya sen?
buda olypmpustan SteinHard SteinHard - YouTube
firarist greecedeki kuveyt iktidarını deviren sayılı kişilerden biridir ondan önce poseidon ve d34th gibi kişiler vardı motec ilk sun +9 yapınca kuveyt guildini imha ettikten sonra şahin reyiz bunun karakterini satın aldı (baya pahalıya almış ) itemleri alınca firarist serveri salladı sonra 90 cap gelirken portekizli birine sattı joymax şifre ile ilgili yeni bir uygulama yapınca firarist hacklendi sonra firarist neptüne serverinde falcon adında karakter açtı ordada honor sun glavie vardı sonra oyunu bıraktı kendisi en iyi oyunculardan biridir
[/IMG]
bu arada ben de odin serverinde 2008 yılına kadar oynamıştım taa ki 78 de ban yiyene kadar . 5 yıl oldu ama hala adını ve şifresini unutmadım
Troy serverinde oynardık ne günlerdi be