JeeKi
Aileden
Tavsiyeleri olan varmı yada şu sitedeki bilgiler yararlı tarzında yardımcı olursanız sevinirim
Karın Kası ve kol kası yapsam yeterli
Karın Kası ve kol kası yapsam yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mekikle karın kası çıkarırsan helal olsun çok zayıfsan orasını bilemem ama zor yani
işte kanki bende bi program var kilolu olsan bile o yağlar erir çünkü kas miktarını ne kadar çok arttırırsan o bölgedeki yağ yakımında fazla olurzayıf olduktan sonra sadece yağlı yemesen bile çıkıyor aslında istedikten sonra yapılmıcak şey yok
mekikle karın kası çıkarırsan helal olsun çok zayıfsan orasını bilemem ama zor yani
işte kanki bende bi program var kilolu olsan bile o yağlar erir çünkü kas miktarını ne kadar çok arttırırsan o bölgedeki yağ yakımında fazla olur
Düzenli yapıldıktan sonra ev spor salonu farketmez spor salonunda kullandıgın aletlerin bi cogunu kullanmadan yararlı egzersizler yapabilirsin karın kası icin mekik germe esneme ve diz çekme önerrim evde rahatlıkla yapabilirsin ama kol kası için dumbell almanı önerrim set olarak aldıgında daha ucuza gelicektir ayrıca tavsiyem eklenebilir almanda fayda var kendini gelistirdiginde tekrar tekrar satın almak yerine ağırlık alıp artırabilirsin
steroid almadığın sürece sıkıntı yok tabi o aldıklarınıda fazlasıyla kullanmaman lazım bazı dingiller dur lan 2 katı alayım daha çok gelişirim diyor çok duydumbende 2-3 aydır mekiği bıraktım mass gainer ve creatine kullanıyorum ama sonumuz şahin irencin gibi olmaz inşallah b*k yoluna gitti adam
sendeki o program neymiş bakim lazım olur belkiişte kanki bende bi program var kilolu olsan bile o yağlar erir çünkü kas miktarını ne kadar çok arttırırsan o bölgedeki yağ yakımında fazla olur
yukarda yazılı yorumda dambılı yere düşürdüm çalışamıyorum lan set dambıl almam lazım bi yerden
sendeki o program neymiş bakim lazım olur belki