İlk zamanlar güzeldir.Ama unutma , spontene gelişen durumlarda çok sıkıntı yaşarsın.Evde seni bekleyen bir can daha olucak , seni gerçek anlamda özlicek gelmeni bekliycek. Olumlu tarafı ise kişinin stresini büyük ölçüde düşürüyorlar.Eğitim verebilirsen yada veren bir yere gönderirsen kapalı alanda yaşamak daha kolay olur.Süpriz tuvaletlerle yada kemirilmiş koltuklarla karşılaşma ihtimalin çok düşer.Bu arada gerilirlerse ve kaygılanırlarsa kemirip yastık vs. gibi pamuklu şeyleri çabuk parçalayabiliyorlar.Aşı zamanlarına dikkat et.Dışarda bu kadar vakit geçirecekse başka kişilerle ve hayvanlarla etkileşim halinde olucaktır.Mikrop kapmasını yada o mikrobu yaymasını istemezsin.Son olarak onunla konuşurken yada komut verirken dikkatinin tamamen sende olduğuna emin ol.Tasma çıktıktan sonra peşinden 3 sokak koşmak istemezsin.İleriki yaşantınıda düşün , 2-3 senelik heves ise almanı tavsiye etmiyorum.İlerde evlenirsin (gerçi şu anda evlimisinde bilmiyorum ama) herhangi birşey felan aranızda bağ oluşmuşken vermek zorunda kalma.Çok uzadı ama birde apartmanın musait olduğundan da emin ol. Havlamalar dışında apartmana köpek sokup evde köpek besliyorsun diye tatava yapmiyacak komşuların varsa şanslısın.
Ne kadar seversen o kadar geri döner sana