AFCOffical
Üye
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi şifremi unuttum feysbuka kayıtlı msn adresinin şifresinide unuttum gizli sorularınıda bilmiyorum ne yapacağım ya bi hacker heklesin bana versin tc kimlik no okul no falanda veririm lütfen ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya facebook hack yapmak kolaymi Allah askina? Facebook ve buyuk sosyal medya sitelerinin guvenligi neredeyse piyasadaki sanal seylerden kat ve kat yuksektir. Sirf guvenlikten sorumlu ekip var sadece. Bu isler o kadar kolay degildir. Bu "Ben feysbuk hek yapiyom, ben hekirim' gibi zirvalayan lamerlere pek inanma. Bu isin detayini bilenler zaten bilir. Nasil korundugu, nasil barindigi vs. vs.
A116 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Baktırdı ve Beyto'ya şu cevabı verdi.Niklaus okan abine baktırdınmı nolur be :S
arkadaş heykır okanı nasıl tanımaz ?
zaten bu ayyıldızteam felan filan tüm büyük heykır grubları heykır olmak için ilk okanın elini öper sonra heykır olurlar kural budur
Arkadaş yardım istemiş pişman etmişsiniz.
Böyle yapacaklarsa yardım falan istemiyorum ben burda mağdurum millet işin dalgasında neyse sağolun.
Ya facebook hack yapmak kolaymi Allah askina? Facebook ve buyuk sosyal medya sitelerinin guvenligi neredeyse piyasadaki sanal seylerden kat ve kat yuksektir. Sirf guvenlikten sorumlu ekip var sadece. Bu isler o kadar kolay degildir. Bu "Ben feysbuk hek yapiyom, ben hekirim' gibi zirvalayan lamerlere pek inanma. Bu isin detayini bilenler zaten bilir. Nasil korundugu, nasil barindigi vs. vs.
A116 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi