Iyethshar
Aileden
Oynayanlar var mı arkadaşlar? Kariyer modlarımızı paylaşalım,gelişmeler sonuçlar falan filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık fifada sıkmaya başlıyor , 18 yaşındaki gençleri al 2 3 milyona 2 sezon sonra 25 30 milyona sat.Mesela Adrianı almıştım , brazilya liginden 8 milyona daha 18 yaşındaydı , 2 bilemedin 3 sezon sonra 45 milyona satmıştım
Bende direk bale,neymar ı aldım yanlış mı yaptımArtık fifada sıkmaya başlıyor , 18 yaşındaki gençleri al 2 3 milyona 2 sezon sonra 25 30 milyona sat.Mesela Adrianı almıştım , brazilya liginden 8 milyona daha 18 yaşındaydı , 2 bilemedin 3 sezon sonra 45 milyona satmıştım
Bende direk bale,neymar ı aldım yanlış mı yaptım
Resimi göremiyorum ki bale konusunda da haklısın
Bale iyi değil. Neymarı aldım yarım sezon sonra Barcelona'ya 100 milyona sattım sonra kadro yaptım baştan yukarıda resimi var.
Alacaksan max 20 yaşında oyuncu al çok iyi gelişiyorlar.
Resimi göremiyorum ki bale konusunda da haklısın
Fm 13 okudum heyecanlandım ama menajer olmak istiyosanız Fm 13 oynayın çok fena sarıyor sahura yemek yemeye kalkamıyorum o derece sarıyor.
x+d daha sert vurur zaten c+d plase vs bunları ayarladın mı sen?1 kaç gün önce Emenike ile attığım gol.
Gerçekten harika bir oyuncu.Kendime 2 tane santrafor alıcaktım,4-4-2 için.Hem hızlı hem güçlü olmasını istedim,çok zor bir şey tabii ama Emenike çok güçlü ve hızlı.Bitirici özelliği var ve uzaktan şut atabiliyor.Sadece Emenikeyi aldım sakatlanma durumu olursa diyede Scout ekibime forvet arattım.
Gerçi bu profili artık oynamıyorum,yeni açtım.Leeds United ile başladım.Daha zevkli
x+d daha sert vurur zaten c+d plase vs bunları ayarladın mı sen?
Tabii yap havanı
Gamepad ile oynuyorum.Ben çalım atarken bile şekil hareketler yapıyorum c-d -x-d neymiş