Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ip man 1,2 Nymphomaniac 300:Rise of an empire Pacific rim Gravity Gelecege dönüş Robocop
Dünya Savaşı Z
Ben efsaneyim
Riddick
2012 Frankenstein Ölümsüzlerin Savaşı
Her Film olur dedigin için aklıma gelenleri yazdım dahada istersen yazabilirim.
Savages BlackJack 21 Homefront American Hustle Non-Stop Warm Bodies A Beautiful Mind Lego Movie 2 Anchorman 2 Good Luck Chuck Jack Ryan : Shadow Recruit
The Island
Let Me In
Pulp Fiction
Evil Dead
Battleship
Captain Phillips
Carrie
From Dusk Till Dawn
R.I.P.D
Mezarına Tükürecegim
Secretariat
The Number 23