Light Yagami
Aileden
Zaman yolculuğunu konu alan bilim kurgu tadında güzel bir film önerir misiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler başka? o biraz fazla geriye gitmişjohn carter
dafuqa.r.o.g
Pek film izlemediğim için izlemedim daha bunları hiç Back the futureye bakıcam cihan var mı daha başkaa1) Back the future serisini izlemediysen kesinlikle bunlarla başla
izlediysen
2)Butterfly Effect günlüğünü okuyarak o döneme gidiyor
izlediysen
3)Source Code bu filmde harika konusunu anlatamam ama güzel bana güven
4)Tam zaman yolculuğu değil ama beden aktarması gibi John Carter ve Avatarıda izleyebilirsin. Bu tarzda bilim kurgu değilde komedi var The Change Up buna da bakabilirsin.
Aklıma başka gelirse yazarım...
Olm film benden sorulur O yazdığım sırayla izle hepsi çok güzel filmler.Pek film izlemediğim için izlemedim daha bunları hiç Back the futureye bakıcam cihan var mı daha başkaa
Haha adamın dibisin her hafta birini izlerim bugün back the future1 den başlıcam
Olm film benden sorulur O yazdığım sırayla izle hepsi çok güzel filmler.
Back the future1
Back the future2
Back the future3
Butterfly Effect
Source Code
bu sırayla izle sonrasına bakarız
Ona da bakarım başka???Zamana Karşı ( in Time ) muhteşem bir film
Avengers'ın ne alakası var zaman yolculuğuylaYenilmezlere Bakmadıysan ve sucker punch 'a bakmadıysan tavisye ederim .
Avengers'ın ne alakası var zaman yolculuğuyla
Onu izledim o kadar da değil yani
Güzel film
Zamana Karşı ( in Time ) muhteşem bir film
Doctor who dizi izlemiştim tüm bölümlerini yeni bölümlerine bakmadım ama 4. sezon galiba ilk3 sezonu izlemiştim süper ama biraz sıktı sonlara doğru prince of persia hariç diğerlerini izledimgüzel filmde zaman yolculuğuyla alakası yok onun.
Prince of Persia serisini oynadıysan filminide izlemeni öneririm.
Time Traveller's Wife Zaman yolculuğu var ama daha çok romantik drama gibi birşey.
The Time Machine
veee
!! DOCTOR WHO !! Film değil kendisi. Ama bir izlesen bırakmazsın diye düşünüyorum. Konu kısaca evrenin en güçlü, zamanda yolculuk edebilen bir uzay gemisine sahip olan bir zaman lordunun evreni, dünyayı falan bir kaç milyon kere kurtarması.
Sağol bakacağım ona daThe time machine 2002 izlemeni şiddetle tavsiye ederim