IMLEGEND
Aileden
Arkadaşlar FM Speeder 2016 da çalışmama sorununu sanırım forumdaki çoğu kişi yaşamıştır bende kendimce şöyle bir çözüm buldum oyunu hızlandırmak ve ağır bilgisayarları hızlandırmak adına.
Buradan Cheat Engine programını indirin. Daha sonra programı kurun ve şu adımları takip edin;
Buradan File yazısının altındaki bilgisayar butonuna tıklıyoruz.
Daha sonra Football Manager 2016 oyunumuzu seçiyoruz.
Open a tıkladıktan sonra çıkan pencerede enable speedhack botuna tıklayın.
Daha sonra hızımızı ayarlıyoruz ben 100 yaptım ama siz arttıradabilirsiniz fakat çok arttırmayın hızı crash dumps hatası alabilirsiniz
En son olarak Apply butonuna tıklıyoruz ve oyunumuza giriyoruz hız farkını sizde göreceksiniz bilgisayarı yavaş olanlar ve günlerin çok yavaş geçtiğini düşünenler için (benim gibi) harika oluyor.
Not: Oyunu açarken bu işlemi yapmanız gerekmektedir.
Buradan Cheat Engine programını indirin. Daha sonra programı kurun ve şu adımları takip edin;
Buradan File yazısının altındaki bilgisayar butonuna tıklıyoruz.
Daha sonra Football Manager 2016 oyunumuzu seçiyoruz.
Open a tıkladıktan sonra çıkan pencerede enable speedhack botuna tıklayın.
Daha sonra hızımızı ayarlıyoruz ben 100 yaptım ama siz arttıradabilirsiniz fakat çok arttırmayın hızı crash dumps hatası alabilirsiniz
En son olarak Apply butonuna tıklıyoruz ve oyunumuza giriyoruz hız farkını sizde göreceksiniz bilgisayarı yavaş olanlar ve günlerin çok yavaş geçtiğini düşünenler için (benim gibi) harika oluyor.
Not: Oyunu açarken bu işlemi yapmanız gerekmektedir.