[ACIKLAMA]FORUMDA YAPILAN GÜNCELLEME VE GELİŞTİRMELER BU KONU ALTINDA BİLDİRİLECEKTİR[/ACIKLAMA]
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün can sıkıntısından foruma el attım ve birkaç düzenleme yaptım. Yaptığım düzenlemeler şu şekilde :
1. Forum versiyonu vBulletin 4.2.2 ye yükseltildi. Bu sizin için görünürde pek birşey farkettirmez ama genel olarak forumun güvenliğinin sağlanması için oldukça önemliydi.
2. Versiyon yükseltmeden sonra uyumsuz olan bütün eklentiler uyumlu hale getirildi, yoksa forumdaki birçok şeyden feragat etmemeiz gerekirdi bunların başında default yazı formatları gelmekteydi.
3. Forumda hızlandırma çalışmaları yapıldı, gözle görülür pek bir fark olmasada epey ayar yaptım biraz fark oldu, daha da hızlandırmak için çalışmalarım devam ediyor.
4. MaxiGame logosuna efekt verdim, mouse ile üzerine gelince içeriye doğru çöküyor. Hoş bir efekt oldu sanırım )
6. Silkroad Online ve Private Serverlar Bölümü birleştirildi gereksiz kalabalıktan kurtulduk. Ayrıca Silkroad'a olan ilginin azalmasıyla MMO ve MMORPG oyunlarının altına doğru kaydırdım ki bu günlerde oldukça ilgi gören ve revaçta olan LoL bölümü daha üste çıksın diye.
7. Bikaç tane yeni bölüm açıldı. Bunlardan ilki önümüzdeki sene yayınlanması beklenen ve oldukça umutlu olduğum ArchAge oyunu, diğeri Tera Online ve son olarak Legend Online. Legend Online'i bugün eklemedim bir iki hafta oluyor ekleyeli ama kimse görmediği için bir de buraya yazayım dedim.
8. Bazı oyunlar kendi ana bölümlerinde ilgiye göre alta kaydırıldı veya üste çıkarıldı. Ayrıca bütün kategorilerin isimleri, açıklamaları ve hatalı olan ikonları düzeltildi.
9. Forumdaki sol taraftaki sidebar biraz daha genişletildi böylece Son konular bölümündeki başlıklar ve açıklamalar biraz daha rahat okunabilir duruma geldi. Bunu da 1 hafta önce yapmıştım sanırım ama daha önce duyurmadığım için buraya yazayım dedim.
10. Forumun bazı alanlarıda nadirende olsa karşınıza çıkan İngilizce kısımlar Türkçeleştirildi.
11. Forumdaki Tapatalk eklentisi son versiyonuna yükseltildi. (Mobil cihazlar için)
12. Herkesin artık Silkraod oynamadığını düşünerek Profil alanındaki "Server" alanı kaldırıldı onun yerine "Oynadığı Oyun" seçeneği eklendi.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, zaman buldukça forumu daha hızlandırmaya, iyileştirmeye ve güzelleştirmeye çalışıyorum
Herkese iyi bayramlar bu arada....