Gedikoglu
Banlanmış Üye
Neden böyle oluyor? Kızlar geneli der okulda top10'a girersin diye,aynaya bakıyorum kendime aşık oluyorum.Fotoğraf çekiniyorum,çeken adam bile diyor hocam bu olmadı diye.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel/Yakışıklı kişi fotojenik değildir takma kafana.
Kaldıki fotoğraf çekinirken ister istemez kendini kasıyorsundur. "Haberim yokmuş gibi çek panpa" modelinde çekindiğin fotoğraflara bak. Sen çek demiyorum ciddi anlamda habersiz yakalandıgın doğal fotografları diyorum. Bence farkı görüceksin.
Kahretsin cok iyiyim ya! Saka bir yana bende bu dusunce icerisindeydim. Sonralardan kendi kendime "Ulan bide farkli tiplemeleri yapiyim bakiyim nasil olcak" dedim ve abuk sabuk surat ifadeleri ile fotograf cektim, sosyal medyada paylastim. Sonuc mukemmel begendiler yani en azindan asker stili foto degil bak mimiklerini kesfedip birseyler yapabilirsin. Ben gercekte "Birek Pit" fotografta "Hakki Bulut" olan tiplemeler gibi goruyordum kendimi.
A116 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Erinç bey benden elektrik alamadıysanız trafo sokabilirim? Onlarda olmazsa tedaş veya aydemide sokabilirim.Oğlum adam nasıl fotojenik oluyorlar diye soru soruyor, millet fotoğraflarını koyuyor.
İzdivaç Forumu mu lan burası?
Kusura bakmayın critallerime uymuyorsunuz, ben başka taliplerimi aramak istiyorum.
Erinç bey benden elektrik alamadıysanız trafo sokabilirim? Onlarda olmazsa tedaş veya aydemide sokabilirim.
Marketim var lan benim. Sultanlar gibi yaşatırım. Tekrar bi düşünün.
Kusura bakmayın critallerime uymuyorsunuz, ben başka taliplerimi aramak istiyorum.
Marketim var lan benim. Sultanlar gibi yaşatırım. Tekrar bi düşünün.