HardCoreOneS
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 9 Eki 2012
- Puanı
- 6
İyi günler arkadaşlar , başlıkta belirttiğim gibi fps oyun önerisi istiyorum ücretli yada ücretsiz farketmiyor ortam olsun , güzel olsun yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bedavaydı derken ? ayrıca alabileceğim bir site bir yer var mı yoksa gidip gold-teknosa gibi yerlerden dvd ilemi almam lazımbattlefield 3 bir ara bedavaydı al istersen multiplayer takılırız takım bile kurabiliriz. ortam olduktan sonra..
Bedavaydı derken ? ayrıca alabileceğim bir site bir yer var mı yoksa gidip gold-teknosa gibi yerlerden dvd ilemi almam lazım
ttnetli değilim ayrıca yukarıda belirttiğin gibi ortam-takım vs gibi bir durum olursa illa battlefield 3 oynanmak zorunda değil bir çok oyun mevcutbedava veriyorlardı battlefield 3 tabi premium paket değil normalde 36 lira artık bedava mı bilmiyorum.
playstoreden alabilirsin internet faturasına 12 taksit yaptırabiliyorsun %100 güvenilir
ttnetli değilim ayrıca yukarıda belirttiğin gibi ortam-takım vs gibi bir durum olursa illa battlefield 3 oynanmak zorunda değil bir çok oyun mevcut
Intensify de dediği gibi multiplayer online bir şekilde oynanırsa daha zevkli oluyor o tür oyunlar yoksa singleplayer ile fazla bir şey yapamazsın.ttnetli değilim ayrıca yukarıda belirttiğin gibi ortam-takım vs gibi bir durum olursa illa battlefield 3 oynanmak zorunda değil bir çok oyun mevcut
Anladım , bende zaten ortam için arıyorumben sadece örnek verdim ortam olacaksa oyun da bulunup oynanabilir ama multiplayer olup takım kurulursa daha keyifli geçer.
cs 1.6yı bitirdi cs go zıt kaptım o yüzdencs go ya geçen hafta güncelleme geldi oyun her geçen gün zevkleniyo denemeni öneririm.
cs 1.6yı bitirdi cs go zıt kaptım o yüzden