CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Kuru üzüm+kaşar+yumurta çok fena oluyor
Tabii bal ve biber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece gece bunları ye sonrada ben niye kiloluyum de
uh biraz sert olduGece gece bunları ye sonrada ben niye kiloluyum de
Çikolata soslu biber kesinlikle denemem lazım
erdeniz bu gidişte obezite yol açacaksın
Bunu kakaodan başka kim yer? Kuru üzümle yumurta ne lan?
Bal'ı unutma yumurta bal nedir ? :crw:
Karaciğer iflas bayrağını çeker.
sana birşey sorucam ve samimi bir cevap istiyorum. Eğer bunu forumda veya herhangi biryerde paylaşıcak olmasan o besin maddelerini öyle tek tek üst üste dizmekle uğraşırmıydın Yani abi uğraşılcak gibi değil yav, ne gerek var at ağzına gitsin,yumurta mı yaptın ekmek banarak ye,kaşarmı var ekmek arası koy ye,balmı var sür ekmeğe ye öyle sos mos bibere ne gerek var. Hani düşününce özel biri felanda gelmio ki böyle süsleyesin,abi gece atlet kilot dolaşıon bu özen bu süs niye kimee !!!
Aynen öyle )))Muazzam ötesi.
sana birşey sorucam ve samimi bir cevap istiyorum. Eğer bunu forumda veya herhangi biryerde paylaşıcak olmasan o besin maddelerini öyle tek tek üst üste dizmekle uğraşırmıydın Yani abi uğraşılcak gibi değil yav, ne gerek var at ağzına gitsin,yumurta mı yaptın ekmek banarak ye,kaşarmı var ekmek arası koy ye,balmı var sür ekmeğe ye öyle sos mos bibere ne gerek var. Hani düşününce özel biri felanda gelmio ki böyle süsleyesin,abi gece atlet kilot dolaşıon bu özen bu süs niye kimee !!!
Evet itiraf zamanı.Her yaptığım yemeği özenle süslemeye gayret ederim kesinlikle foto alırım ne olursa olsun foruma atayım atmayım sonra üzerine lap ekler gömerim
Hayır olum öyle bişey yaparsam maydonoz kıyar atarım
Şimdi sen kuru fasulye pilav yediğinde üstüne çikolata sosu mu sıkıyosun
Bal koyuyor
Şimdi sen kuru fasulye pilav yediğinde üstüne çikolata sosu mu sıkıyosun