Küçükken mantar toplarken sağ gözüme çarpan bir cisim sonucu sağ gözümde görme sıkıntısı başladı %15 görüyor (tramva nedeni ile göze çarpan cismin ne olduğunu hatırlamıyorum ve tekdim) sağ gözde sabit bir yere 3-4 sn bakarken kayma başlıyor sağ gözümde onun dışında sağ gözümde problem olduğu anlaşılır değil bu kayma olayı aşırı rahatsız etmeye başladı beni sabit pc oynarken bile eğer sağıma birisi geçerse rahatsız oluyorum göz %15 de olsa gördüğü için kayma başlayınca hissediyorum sağ tarafımdaki cismi falan tam olarak göremesem bile oyun oynarken veya başka bir işle ilgilenirken sabit bire yere odaklıysam kaydığı için göz odağım bozuluyor doktora gittim göz sinirlerinde göz küresinin arkasındaki damarlarda zedelenme varmış o yüzden düzelme gibi bi şansı yok dediler şuanki teknoloji ile mümkün değilmiş yani 10-15 sene sonrada mümkün olacağını sanmıyorum zaten çünkü bu olay 7 yaşımdayken başıma gelmişti neyse. göz bandı arıyorum günlük yaşantım sırasında takabileceğim türden internette araştırdım biraz ama bulamadım çok büyük göz bantları var normal boyutlarda yok yani sizinde önerinize başvurmak istedim ebay vb sitelerden alabileceğim önerileriniz varsa paylaşırsanız sevnirim