DersimliZAZA
Banlanmış Üye
Kendimi durduramadım bi sağ bi sol yapıyorum
EN GÜZELİ ORTADAKİ
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Milleti öyle bir galyana getiriyorlar ki sanki diğer ülkelerdeki tüm kızlar manken bizim kızlar kezban.Bence çoğu kişi güzel kız elde edemediği için diğer kızlara bıyıklı kıllı muhamelesi yapıyor. Sanırsın tüm kızlar sakallı bıyıklı geziyor.O sakallı bıyıklı dedikleriniz sizinle öpüşmek istese çoğunuz atlarsınız üstüne.Ama adamlara helal olsun gerek filmlerle gerek böyle fotoğraflarla insanları Müslüman ülkeler hariç her yerde hatunlar taş gibi olduğuna inandırdılar.
bunlar sadece gördüklerimiz birde görmediğimiz güzeller var dünyada ^^Milleti öyle bir galyana getiriyorlar ki sanki diğer ülkelerdeki tüm kızlar manken bizim kızlar kezban.Bence çoğu kişi güzel kız elde edemediği için diğer kızlara bıyıklı kıllı muhamelesi yapıyor. Sanırsın tüm kızlar sakallı bıyıklı geziyor.O sakallı bıyıklı dedikleriniz sizinle öpüşmek istese çoğunuz atlarsınız üstüne.Ama adamlara helal olsun gerek filmlerle gerek böyle fotoğraflarla insanları Müslüman ülkeler hariç her yerde hatunlar taş gibi olduğuna inandırdılar.
bizim kızların neden bıyıkları ve göğüs kılları var hormonlu beslenmekten sanırım
Bu ne 41 yaşında karı. Evlensen çocuğun olmazKate Beckinsale
size öyle geliyor fotoğraftakilerin hiçbiri güzel değil bence. ayrıca hangi köyde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben gayet güzel kızlara rastlıyorum.
Tercih meselesi.Olgun kadınlar daha hoşuma gidiyor ve en azından diğer ünlüler gibi yapmacık değil. O resimlerdeki modeller çoğu kanı erken kaynayabilir ve her gün birinin evinde çıkabilir. 41 yaşında olabilir ama çok genç gösteriyor.
Bu ne 41 yaşında karı. Evlensen çocuğun olmaz
Avatarı bu reco olandan ne beklersin
Tercih meselesi.Olgun kadınlar daha hoşuma gidiyor ve en azından diğer ünlüler gibi yapmacık değil. O resimlerdeki modeller çoğu kanı erken kaynayabilir ve her gün birinin evinde çıkabilir. 41 yaşında olabilir ama çok genç gösteriyor.