Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yav fena gaza geldim pcmi alsam napsamBenden önce paylaşmış ya.
En az 35GB.Kaç gb olacak?
Ohooo 1 gün insin diğer gün kurması var okul zamanı haftasonuna denk gelmez inşallah
En az 35GB.
hemen söyliyim senin için pcyide aynı zamanda çıkartsınlar olmazki böyleps3 ve xbox 360 yazıyor pc sonra çıkıcak heralde
Mekanlar falan güzel ama karakter modellemeleri hiç hoşuma gitmedi. Neredeyse 10 sene önceki GTA 3 ile aynı derecede kalitesiz karakterlerin görünümü. Bu işi Japonlara yaptırmalılar bence.
hemen söyliyim senin için pcyide aynı zamanda çıkartsınlar olmazki böyle
----------
yav abi şu aldığım maaşı iddaya yatırıp bi 15 milyar civarı yapıp şu asusun 12 binlik pcsinimi alsam
yav fena gaza geldim pcmi alsam napsam
şimdi eyefinity nedir bilmiyorum bu bir , ikincisi zaten o kadar param yok ama yinede olursa sana danışıcamPlatform PS3 ve XBox için.PS3 Crysis 3 çamur gibi grafiklere sahip.GTA5 pc için çıkarsa muhteşem olur , birde mod yapılır tamamdır
----------
Ben sana 12Bin liraya eyefinity sistem kurarım , üstüne daha iyi performans alırsın ro
Mekanlar falan güzel ama karakter modellemeleri hiç hoşuma gitmedi. Neredeyse 10 sene önceki GTA 3 ile aynı derecede kalitesiz karakterlerin görünümü. Bu işi Japonlara yaptırmalılar bence.
şimdi eyefinity nedir bilmiyorum bu bir , ikincisi zaten o kadar param yok ama yinede olursa sana danışıcam
niye zor olsun 3 tane ekran var işte her bir karaktere bir ekranŞekil a görüldüğü gibi
GTA5 3 karakteride kontrol etmek biraz zor olacak ama bakalım
Şekil a görüldüğü gibi
Şekil a görüldüğü gibi
abi bunların yerine ben en büyük ekrandan bi monitör alırım daha iyiŞekil b altı ekranlı versiyon
Şekil b altı ekranlı versiyon