Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra konu başlığına deniz yorum yapmasın yazacam şu emekli öğretmen mizahından ötürüHer yer reklam Ah tunahan ah hep xxxx izlersen olacağı budur
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
Öyle yapayım baricombofix kesin çözüm geçen banada oldu halletti sağolsun
Kanka ben anlamam öyle şeylerden anca oyun oynamayı bilirimRegeditten silmeye çalış kanka
Gizli sekme kullanmam hiç ve birden oldu minecraft indirmeye çalışırken dalgınlıkla hani oluyo ya indir tıkla ot kök diye oraya tıklayıp başka bir şey indirdim sonra dağıldı çorumgizli sekmeyi çok kullanıyorsan orda adblock çalışmaz genelge gizli sekme kullananların bozulma ihtimali yüksek yada adblock deaktif edip kullandıysan heryere bulaşmışsa en iyi çözüm format ama dikkat et heryere bulaşmışsa... Diğer şekilde antivirüsle temizleyip kısayol sekmelerini tekrardan oluşturarak kayıt defterinden silerek kurtulabilirsin güvenli modda açıp silip fixlemekte başka bir çözüm
Ya üşeniyorum daha yeni format atıldı o kadar oyun yüklü falan her şeyi sıfırdan ohooooen kesin çözümü uygula git format at bazı virüsler formatsız çıkmıyor
Ulan durduk yere oldunun nesini anlamıyonuz abi bu combofixi yükledim bende taradı maradı bi şeyler yaptı en son loglar çıktı oldu mu yani şimdiadw cleaner yükle bide çok xnxx fln girme +9 tavsiye :s
Ya üşeniyorum daha yeni format atıldı o kadar oyun yüklü falan her şeyi sıfırdan ohoooo