Nectix1337
Daimi Üye
Hangi bankanın kredi kartını kullanmamı tavsiye edersiniz, sürekli alışveriş yapan biri değilim lazım olunca kullanıcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi bankanın kredi kartını kullanmamı tavsiye edersiniz, sürekli alışveriş yapan biri değilim lazım olunca kullanıcam.
Vakıfbank taraftar kartı.
Kredi kartına bulaşma derim , hep öyle alınır kenarda dursun lazım olunca kullanırım ben kendimi bilen biriyim diye... Sonra ekstreye bir bakarsın
Vallahi bilmiyorum ki kredi kartına bulaşmadım ben bulaşmak isteyenleri uyarıyorum sadeceÇok harcama yapan biri değilim Bunu istediğimiz zaman iptal edebiliyormuyuz
Kredi kartı yerine ininal gibi ön ödemeli kartları kullanmanı tavsiye ederim yüklediğin kadar kullanırsın en azından ne kadar harcadığını bilirsin.
Kart aidatı almayan bankadan al. İş bankası iş'te üniversiteli kartında aidat yoktu. Başka aidatsız kartlarda var onlarada bak.
hazırlık sınıfında merkez kafeteryada takılırken o meşhur kart satan kızlardan birisinden yapıkredi play aldım memnunum bende fazla alış verişi yapan birisi değilim not alacaksanda her ay ekstre ni kontrol et haberim olmadan kullanmadığım spotify a 3 ay para vermişim
- - - Güncellendi - - -
ha ayrıca banka kartı olarakta enparayı öneririm hiçbir derdi yok müşteri hizmetleriyle geyik muhabbetleri vs dönebiliyor.
Kullandığın veya önerebileceğin var mı?
İş'te Üniversiteli kartını kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim memnunum fakat puan konusunda sınıfta kalmış durumda. Puan gelmiyor hiç. Genel olarak kötü bir yanını görmedim ama.
ne kadar limit verdiler peki?